Momster Monday

Joehoe!! De -wie zijn wij-blog!

YAY! Wij zijn live!

Op deze allereerste momstermomday vertellen wij eerst maar eens even wie wij zijn!

Hi there! Ik ben Anne, 1 van de oprichtsters van deze supercalifragilistischexpedalidastischse (ofzoiets) blog! Dus dacht ik zo, laat ik mezelf maar is voorstellen. Ik ben dus Anne. 24 jaar jong (of oud) en woonachtig in Bodegraven met mijn man Roy (26), dochter Ivy-Rose (in september wordt ze 3) en zoon Lux-Lowen (3,5 maand). Ik werk 5 dagen per week als wimperstyliste & dat doe ik met heel veel plezier en passie op onze zolder. Inmiddels heb ik al 4,5 jaar mijn eigen salon, Bella 3B. Naast mijn werk vind ik fotograferen, Netflixen, wijntjes drinken, sushi eten, of tapas, of wokken, of chocolade, of gewoon eten…… en leuke dingen doen met mijn gezinnetje, vrienden & familie het allerleukst om te doen. Inmiddels is daar natuurlijk ook instagrammen en bloggen bij gekomen!

@anneo3o5En dan hier de andere oprichtster van perfnotsoperf! Ik ben Astrid, 28 jaar oud (gosh die 30 komt dichtbij) en samen met mijn gezinnetje woon ik in Moordrecht. Huisje, boompje (jaja, we hebben een palmboompje), beestje én kindje, lekkerrrr burgerlijk hier! Ik ben nu 2 jaar getrouwd met Aaron (32) en samen hebben wij dochtertje Olivia-Mae, die alweer 1(!) is (jaja, cliché). Last but not least loopt ons eerste ‘kind’ hier ook nog rond op 4 voeten, onze franse bulldog Bentley! 

Ik heb een administratieve baan (3 dagen) en daarnaast heb ik toch wel een aantal jaartjes wimpertjes gezet! Na de komst van Olivia-Mae ben ik hiermee gestopt omdat ik gewoon meer tijd met haar wilde hebben. (kon je maar tijd bijschenken in je dag!) Wat ik verder leuk vind om te doen? Fotograferen, vooral sinds Olivia-Mae er is, ervaringen en verhalen delen met mensen die in hetzelfde schuitje zitten, series kijken, vooral ook foute zoals de Kardashians (I LOVE IT, kan er niks aan doen), een hapje&sapje (lees: wijn! of een gin tonic.. Daar ben ik ook niet vies van) met vrienden en/of familie, eten is ook áltijd goed: SUSHI, Mexicaans, tapas, wok, borrelhapjes.. allemaal goed!

@astrid.vrbm

Wij kennen elkaar door een wimperforum. Anne had tijdens haar eerste zwangerschap namelijk iemand nodig die haar tijdens haar verlof over kon nemen en Astrid reageerde op de door Anne geplaatste oproep en nu ruim 3 jaar later zijn we dikke vriendinnen geworden! We delen veel gemeenschappelijke interesses zoals fotografie, onze kids, wimperextentions, Instagram, sushiiiii en bloggen. En zo zijn we hier beland. Wij hebben onwijs veel zin om aan dit perfecte en soms niet zo perfecte perfnotsoperf avontuur te beginnen! Als jullie nog vragen hebben stel ze gerust! Dan zullen we die beantwoorden in een volgende blog!

Much love, A&A!
@perfnotsoperf

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *