The Truth Thursday

BABYBJÖRN wipstoel balance

Ergonomische wipstoel die natuurlijk schommelt zonder batterijen! Je baby kan slapen, rusten en spelen in onze wipstoeltjes. Geschikt vanaf de geboorte tot 2 jaar. (www.babybjorn.nl)

De wipstoel van BABYBJÖRN is een ergonomische wipstoel die mee vormt naar het lichaam van je baby, zo krijgt je baby de juist ondersteuning voor zijn rug en nekje. Voor het wiegen zijn geen batterijen nodig maar je baby kan dit zelf doen door te bewegen. Supergoed ook voor de motoriek en het evenwichtsgevoel!

In eerste instantie vond ik dit nou niet de allermooiste wipstoel, ik moest er even aan wennen. Uiteindelijk vind ik hem in een neutrale kleur best mooi strak (maar dat is persoonlijk) Voor degene die wel van kleur houden is er trouwens ook genoeg keuze!

Wij hebben écht heel veel plezier gehad van de wipstoel, Olivia-Mae kon er best een tijdje rustig in liggen en deed er ook regelmatig een tukkie in! Ze heeft alleen nooit echt doorgehad hoe ze moest wiegen en zat dan eigenlijk ook altijd stil. (paps&mams hadden ook geen zin om te blijven wiegen) In tegenstelling tot haar neefje trouwens hoor, die ging altijd als een malle tekeer in zijn wipstoel!

BABYBJÖRN geeft aan dat de stoeltjes geschikt zijn vanaf de geboorte tot 2 jaar. Dit zal best zijn maar toen Olivia-Mae 8 maandjes oud was kon ik de wipstoel opbergen omdat ze er klaar mee was. Zal ook echt wel per kind verschillen trouwens, Olivia-Mae zat op een gegeven moment na 3 minuten al helemaal omgedraaid en wilde eruit klimmen, ondernemen typje zullen we maar zeggen.

+ geen batterijen nodig
+ makkelijk te wassen
+ súper makkelijk inklapbaar en mee te nemen
+ in 3 verschillende standen te gebruiken

– de stof wordt snel vies met knoeien etc, je kan het niet even alleen afnemen
– niet elke baby heeft het wiegen door

Je shopt de BABYBJÖRN wipstoel bij bijvoorbeeld bol.com vanaf € 114,45.

Bij BABYBJÖRN staat de veiligheid van je kind voorop. De stof van de zitting voelt zacht aan op de babyhuid en voldoet aan de eisen van Öko-Tex Standard 100, klasse 1 voor babyproducten. Onze wipstoeltjes zijn zorgvuldig getest en ontwikkeld in samenwerking met artsen en veiligheidsexperts. Als je een wipstoeltje van BABYBJÖRN koopt, kun je erop vertrouwen dat je kind veilig zit! (www.babybjorn.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *