(web)Shop Wednesday

@by.CreaLicious

Géjanne | CreaLicious | @by.crealicious

Het is weer woensdag!!! Dat betekent WEBSHOP WEDNESDAY! Yayyy.

Vandaag zetten we Géjanne van de super leuke webshop CreaLicious in het zonnetje! Géjanne is getrouwd, mama van 4 kids en ze woont met haar prachtige gezin in Barneveld!

CreaLicious bestaat in september officieel 3 jaar! 2 maanden na de geboorte van haar jongste telg is ze naar de KvK gegaan om haar bedrijf in te laten schrijven. Daar moest ze wel wat moed voor verzamelen want spannend is dat natuurlijk wel!

Naast de webshop werkt zij ook nog als financieel medewerker voor een landelijke MBO voor 16 uur per week. Veel vrije tijd heeft deze creatieve mama van 4 dus niet. Want naast haar webshop en job is ze veel bezig met haar gezin.

Veel vrije tijd heb ik echter niet, omdat ik meestal in de avonden voor CreaLicious werk, wat overigens soms meer als hobby voelt, ik geniet er enorm van en krijg er ook echt energie van!

Al een jaar eerder kocht Géjanne haar eerste snijmachine. Gewoon om lekker te hobbyen dacht ze. Totdat haar omgeving haar aanbod ontdekte en bij haar begonnen te bestellen. Na nog een tijdje te hebben gehobbyd vond ze het tijd om alles officieel te regelen en zo de professionelere kant op te gaan.

CreaLicious bestaat voornamelijk uit kraamcadeautjes en muurstickers. Maar ook de vilten shoppers zijn een échte hardloper. Aan ideeën ontbreekt het deze creatieveling in ieder geval niet! Elke keer weer komt ze met nieuwe ideeen en dus ook producten. Ook voor custom orders draait Géjanne haar hand niet om. In overleg is bij haar heel veel mogelijk! (Anne: ook ik bestel regelmatig stickers bij CreaLicious in overleg met Géjanne komen we altijd tot een top eindproduct. Zo hebben we samen deurstickers, een naamsticker en een poster ontworpen voor op de kamer van mijn kids). Hou dus haar webshop en Instagram goed in de gaten! Vernieuwend en verfrissend.

We mogen van CreaLicious een té gekke custom made of kant en klare muursticker naar keuze (maximaal 1 m breed & hoogte afhankelijk van het ontwerp) weggeven aan jullie!!!

Wat moet je hier voor doen? Reageer op Instagram onder de foto en vertel wat voor muursticker jij zou willen winnen, tag 2 vriendinnen die deze te gekke giveaway niet mogen missen en volg natuuuuurlijk @perfnotsoperf & @by.crealicious (dit wordt gecheckt).

www.by-CreaLicious.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *