(web)Shop Wednesday

LIEF MOMENT

LIEF MOMENT | @ liefmoment

Vandaag een shop, een merk met artikelen voor lieve momenten speciaal voor mama’s (to be). Naast de vaste collectie (geboorte)kaarten, (geboorte)posters en accessoires wordt de collectie regelmatig aangevuld met nieuwe artikelen. De producten zijn lief door de pastel kleuren en natuurlijk omdat het voor baby/kinderkamers is.

We hebben het hier natuurlijk over Lief Moment!

De oprichtster van Lief Moment is Lisanne, 27 jaar, mama van Sem (1,5) en al 8 jaar samen met haar vriend. Ze wonen in Uithoorn.

In oktober 2017 heeft Lisanne een Instagram aangemaakt voor Lief Moment en sinds maart 2018 is ook de webshop een feit!

In het dagelijks leven is Lisanne thuisblijf mama, hier hebben ze bewust voor gekozen en ze vindt het dan ook heerlijk om haar zoontje elke dag om haar heen te hebben. Elke dinsdag gaat hij naar de opvang en die dag staat eigenlijk altijd wel volgepland met privé afspraken en voor de webshop.

Dit avontuur is begonnen toen Lisanne tijdens haar zwangerschap graag zelf het geboortekaartje wilde maken.. En uit eindelijk is dat uitgegroeid tot een webshop met producten voor de baby/kinderkamer die ze zelf uiteraard ook in de kamer van haar zoontje plaatst. Natuurlijk vind je ook geboortekaarten in de collectie en is het mogelijk een geboortekaartje op maat te laten maken!

Het hebben van een webshop vindt Lisanne heel leuk maar het ondernemen zelf moet zeker niet onderschat worden. Er komt zo veel meer bij kijken dan alleen een webshop hebben! Risico’s nemen. Lisanne leert nog elke dag van andere shops en door haar eigen leergierigheid.

Het leukste product uit de webshop vind ik denk ik de geboorteposter met het sterrenbeeld, dit is het eerste artikel wat in de webshop kwam naast de geboortekaarten.

Wij ontvingen een fantastisch leuk & lief pakketje van Lief Moment! Wauw. Super leuke producten.

En nu mogen we van Lief Moment aan één van onze volgers een stoptegoed van € 15,- weggeven!!

Wat moet je hier voor doen? Reageer op Instagram onder het bericht en geef aan wat jouw favoriete product uit de webshop is, tag 2 vriendinnen die deze te gekke giveaway niet mogen missen en volg natuurlijk @perfnotsoperf & @liefmoment (dit wordt gecheckt).

https://liefmoment.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *