Follow Friday

JAIMY | @mommyslife.92

Vandaag is het weer follow friday! YAY!

Dikke kans dat jullie Jaimy al volgen op IG. Nee? GAUW doen dan!!
In oktober 2016 is Jaimy gestart met haar IGaccount @mommyslife.92, ze was toen zwanger van de mooie Livèn.

Jaimy is 26 jaar oud en woont samen met haar gezin in Lelystad. Dit mooie gezin bestaat uit Jaimy (offcourse), man Bub (47), zijn zoon Danilo (14), hun dochtertje Livèn (1) én newborn baby Noveé! In mei 2018 is Bub officieel haar man geworden en ze is súpertrots dat ze nu zijn achternaam mag dragen. De buitenwereld moest wel even wennen aan het leeftijdsverschil tussen Jaimy & Bub maar zelf zijn ze megagelukkig. (It’s just a number guys)

Fotografie is haar grote passie! Deze passie heeft ze kunnen uitbreiden tot haar werk want samen met Bub heeft ze een fotostudio: Fotostudio Glamourvision. Hoe gaaf is dat?!  Oh, en dan nog iets, ze is niet alleen fotografe maar ook nog visagist en regelt de administratie. (duizendpootje)

Het mooiste aan Instagram vindt Jaimy dat ze haar fotografie met “de wereld” kan delen. IG heeft daarbij ook nog eens voor veel mooie en bijzondere vriendschappen gezorgd. En wat ook zo fijn is; adviezen vliegen je om de oren wat soms wel héél handig is!

Wij hebben zin in de Follow Friday van Jaimy en gaan lekker meegluren vandaag bij @Perfnotsoperf.

Het leeftijdsverschil met mijn man is best wel aanwezig, het is een verschil van 21 jaar. Dit was in het begin best even lastig, vooral voor de buiten wereld. Wij zijn gelukkig en daar gaat het om!

glamourvision.nl KL (7 van 33)
Foto gemaakt door Bub Klein bij Fotostudio Glamourvision

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *