(web)Shop Wednesday

Badass and Cute

Hey allemaal, het is woensdag. We stellen vandaag weer een nieuwe webshop aan jullie voor, dit keer één die pas net is geopend! Op 1 november 2018 heeft Badass and Cute haar digitale deuren geopend!

 

Meet Sharon

Sharon is de oprichtster van Badass and Cute. Ze is 26 jaar en woont in Amsterdam met haar vriend Yomar en hun twee kanjers van zonen Levinio (4) en Rezairo (6 maanden).

Zo’n 3 jaar geleden, toen Levinio nog klein was, kon Sharon alleen overdreven vrolijke kleur en lelijke poppetjes kleding vinden. Dit was niet haar ding en ze ging op zoek naar iets anders. Dat was al het moment dat ze heeft gezegd: “Ik ga zelf een webshop starten in kleding!”

“Ik moet alles omgooien en een keer doen wat IK wil en niet wat de maatschappij van mij vraagt.”

Dit plan is wel heel lang uitgesteld en toen Sharon zwangerschapsverlof had van Rezairo kreeg ze een burn-out. Heel pittig, als je net een baby hebt gehad. Hoe vrolijk en gelukkig ze ook was, kwam er niets uit haar handen. Na een tijdje wist ze het … “Ik moet alles omgooien en een keer doen wat IK wil en niet wat de maatschappij van mij vraagt.” Toen is ze begonnen met Badass and Cute zoals zij dat wil! Dit voelde voor Sharon als een soort bevrijding om iets te doen waar je hart naar uit gaat en gelukkig van wordt.

Badass and Cute

De webshop Badass and Cute is gebaseerd op de wat stoerdere ontwerpen die altijd gedragen kunnen worden. Bijvoorbeeld een sweatshirt met een stoere opdruk of juist een wat rustiger ontwerp kan je altijd mixen met de dagelijkse maar ook speciale gelegenheden. Ook is het voornamelijk zwart wit, langzaam zullen er ook wel wat kleuren bij komen maar monochrome is wel echt de basis.

Sharon’s favorieten? Dat zijn toch wel voor de kids de ‘I’m so badass’ en de ‘I’m so cute sweater’. Dit ook omdat dit de eerste waren en écht staan voor de shop. Badass and Cute heeft ook producten voor de mommy’s! (Hoe leuk!) Sharon’s fave voor de mommy’s is de ‘All black everything’ sweater. Gewoon omdat dit een sweater is die staat voor haar eigen kledingstijl en ook van vele andere mommy’s. Hij is dan ook de meest verkochte vrouwen trui.

Sharon vindt het ontwerpen het leukst hier kan ze dan ook uren mee bezig zijn. Wat ze minder leuk vindt is de administratie. (we know the feeling girl)

Family time

Sharon is op dit moment nog aan het opbouwen vanuit de burn-out. Dit heeft tijd nodig, ze moet zichzelf nog beter leren kennen en uitzoeken wat voor haar werkt. Maar! In haar vrije tijd besteedt ze veel aandacht aan haar kids, dit vindt ze heerlijk! Door lekker creatief bezig te zijn met ontwerpen maken voor de webshop lukt het haar om de vervelende momenten weg te halen.

For you

YAY! Wij mogen onze volgers een kortingscode geven waarmee jullie maar liefst 15% korting krijgen bij Badass and Cute!

Ga snel shoppen en gebruik de code: Badass15

GO SHOP!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *