Geen categorie

Op bezoek bij ‘De Kleine keuken’.

Wij zijn vandaag even blog vrij wanttttt we gaan vandaag op visite bij ‘De Kleine keuken’. HOE LEUK! Wij hebben er onwijs veel zin in en zijn erg benieuwd wat deze dag ons gaat brengen. Uiteraard lezen jullie snel over hoe onze dag bij ‘De Kleine keuken’ is geweest.

Fijne donderdag en tot morgen op onze ‘Follow Friday’.

Tjuus!

Wij willen dat alle kinderen gezond opgroeien. Van binnen en van buiten. Dat ze zich energiek voelen om veel te ondernemen en te leren. Daarom maken we pure voeding en verzorging, zonder vervelende stoffen. Van biologische ingrediënten die echt voedzaam zijn. Zowel voor je binnen, als je buiten-lijf. Zodat je niet naar de ingrediënten-declaratie hoeft te kijken, omdat je zeker weet dat het goed zit. En als je dat toch doet, je dan alles gewoon begrijpt. Welkom bij ‘de Kleine’, we maken de allerbeste voeding en verzorging voor je kleine, want dat blijven ze, ook al zijn ze al acht.

– De Kleine keuken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *