Geen categorie

@littledutchrebel

Woehoe, vandaag volgen wij Roxanne van het Instagrama account: @littledutchrebel een dagje!

Roxanne is 24 jaar oud en woont in Deventer. Is zoals ze zelf zegt soms een iets té enthousiast persoon maar dat komt door haar ADHD. Ze laat het kaas niet van haar brood eten en is een echte pitbull. “Als je een strijd wilt, dan kan je die krijgen” zegt ze zelf. Onrecht is iets waar ze écht niet tegen kan.

Samen met haar partner Stefan (26) heeft Roxanne een prachtige zoon genaamd Djéliano. Djéliano is bijna 2 jaar! Roxanne is normaliter werkzaam in de kledingbranche maar zit nu thuis vanwege lichamelijke klachten. Ze hoopt snel weer te kunnen gaan werken want ze werkt al 6 jaar met liefde in deze branche.

In haar vrije tijd vind ze het heerlijk om te fotograferen en natuurlijk doet ze dat het liefst samen me Djéliano. Brandreppen is een echte hobby en passie van deze 2.

Roxanne is nu zo ongeveer 1,5 jaar actief op Instagram. Het leukste aan Instagram vind ze dat ze lekker kan pronken met haar knappe zoon én de gezellige contacten die ze daaraan overhoud. Minder leuk vind ze de jaloezie en afgunst, het elkaar willen aftroeven en het zogenaamde perfecte leventje wat Instagram schetst. Terwijl het soms gewoon allemaal niet zo leuk is…

Roxanne is een echte bob de bouwer en gek op DIY projectjes. Geen uitdaging is haar te gek. Een echte klusjesvrouw is ze.

Vriendlief zegt altijd dat ik van de ICT technische dienst & bouwvak ben. Geen meisjes meisje maar lekker op sneakers en een jeans of stylish verantwoordde joggingbroek. Wel weer lang haar want daar kan ik echt niet zonder.

Wij wensen jullie een fijne dag en een fijne takeover! Wij zijn benieuwd naar jullie dagje!

XO A&A.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *