Follow Friday

MARLIJNE | @love.laugh.loet

Vandaag op deze allereerste vrijdag van het jaar volgen wij Marlijne (32 jaar), mama van het prachtige meisje Loet (3 jaar) Hoe leuk is die naam!?

Samen met manlief Patrick (46 jaar #ageisjustadamnnumber #amen) wonen Marlijne en Loet in het altijd gezellige Tilburg!

Marlijne is naast haar fulltime baan als mommy ook nog 4 dagen per week werkzaam als Global Marcom Manager bij Signify (Philips Lifghtning). Hele mond vol he? Maar dat houd in: Marketing Communicatie Manager!

Voor haar werk moet Marlijne regelmatig reizen en probeert dat uiteraard zo goed mogelijk te combineren met het moederschap. Zoals zij zelf zegt: ‘Uiteraard staat mijn gezin altijd voorop’. Respect voor deze mama!

In haar vrije tijd (als ze die heeft want pffff herkenbaar maar need more of that, wie niet?!) geniet ze graag met en van haar gezin, doet ze leuke dingen met vriendinnen, reizen vind ze geweldig en dan het liefst naar Ibiza! Ook carnaval werd genoemd, met een dikke uitroepteken zelfs! Ze is dol op het strand, gezelligheid en natuurlijk fotografie!

Mijn zwangerschap en de geboorte van Loet was een grote achtbaan. Om heftige gebeurtenissen om te zetten in iets positiefs schreef ik ons verhaal in enkele gastblogs voor mamatothemax.nl 

Als gastblogger hoorde Instagram erbij, voor mij iets waar ik voorheen totaal niet mee bezig was. Maar gezien m’n liefde voor fotografie (die met een newborn baby natuurlijk nog 1000x erger werd) en de vele leuke tips die erop voorbij kwamen vond ik het al snel super leuk én een stok achter de deur om zoveel mogelijk herinneringen vast te blijven leggen voor Loet later.

Marlijne vind Instagram vooral heel leuk omdat je er super leuke tips kan vinden omtrent #momlife: van serieuze topics tot humor tot uiteraard veel te veel shop inspiratie met al die toffe insta-shops. Ze heeft onwijs veel leuke mensen, shops en activiteiten leren kennen via Instagram! Daarnaast motiveert Insta haar om alle leuke momenten vast te blijven leggen. En 1 keer per jaar verwerkt ze alles in een écht tastbaar fotoboek voor Loet. Mede daarom probeert ze daar vaak persoonlijke teksten naar dochtertje Loet bij te schrijven voor als Loet later groot is. Een soort van dagboekje dus. Overigens loopt ze met het maken van fotoboeken wel een beetje achter.. Dat kunnen wij begrijpen met zo’n druk schema! Gelijk een goed voornemen voor 2019 zegt ze: fotoboeken afronden. Dat herinnert ons ook gelijk aan alle fotoboeken die nog gemaakt moeten worden.. #momlife #busylife. Voor Marlijne is Instagram écht een hobby maar de laatste jaren is haar profiel zo hard gegroeid dat ze het soms lastig vind om alles up to date te houden. Ze heeft vooral het gevoel dat ze overal snel op moet reageren en daar heeft ze uiteraard niet altijd de tijd voor (weer herkenbaar). Dat vind ze wel is lastig. Keep it low girl! Je doet het geweldig allemaal want wat heb jij een prachtig mooi gezinnetje. We zijn dan ook onwijs benieuwd naar jouw take-over vandaag!

Veel plezier vandaag voor jullie allemaal & alvast een fijn weekend!


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *