Follow Friday

INGE | @mom.and3boys

Andddd it’s friday again! Wihoeee! Vandaag neemt Inge onze Instagram over. Inge (34) is moeder van 3 stoere knullen, vrouw van Gary (40) en zij wonen in Rhoon, een klein dorpje onder de rook van Rotterdam. Die 3 stoere (én MEGA knappe) boys zijn Brooklyn (8), Dane (4) & Riff (2).

Foto: minibelle.nl

Inge werkt al bijna 13 jaar in een dames mode boetiek (het hoge segment en gericht op persoonlijke hulp). Verder houdt ze van magazines lezen, met de kinderen op pad gaan, met vriendinnen weg gaan, styling/rommelen in huis enzo. En die styling vinden wij persoonlijke dus echt AMAZING!

Inge heeft toch al zo’n 8 jaar Instagram maar de laatste 4 jaar werd ze steeds actiever. Wat ze het leukste vindt aan Instagram? Het contact met iedereen, herkenning vinden in verhalen van een ander en advies/inspiratie/ideeën kunnen krijgen van andere maar dit ook zelf kunnen geven!

Soms hangt er wel een negativiteit maar dat probeert Inge wel te ontlopen (ontscrollen aka hard doorscrollen dus)

Heb er zelfs een vriendin gevonden die ik niet meer kwijt zou willen!

We vroegen Inge of ze verder nog iets kwijt wilde:

Ik ben een echte jongensmoeder en ben dolgelukkig met al mijn mannen om mij heen. Styling is meer dan een hobby geworden en wil dat in 2019 Dan ook echt gaan aanpakken.. en meer mee gaan doen en zo staan er ook al leuke dingen voor op de agenda!!

Inge, heeeeeel veel plezier vandaag met de take-over!! Wij gaan zeker meekijken! Happy dayy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *