Astrid,  Momster Monday

Tindertales #1

Tinder.. het is opgekomen in de tijd dat ik al lang en breed in een relatie zat. Je hoorde er de wildste en grappigste verhalen over maar zelf had ik geen flauw idee. Stiekem was ik altijd wel nieuwsgierig hoe het nou werkte en leek het me grappig om ook eens aan die rare vleeskeuring mee te doen. Nooit gedacht dat ik díe app uiteindelijk nog op mijn telefoon zou zetten. 🙈 

Nou daar ging ik dan hoor, downloaden, profiel aanmaken, hop 1 foto erop & geen bio.. wist ik veel 😆 Ok, ik snap wel dat Tinder de one-night stand stempel heeft want wát een figuren kom je er tegen. Ieder z’n ding offcourse maar not my cup of tea. Mega kritisch was ik met swipen en eigenlijk al best snel was ik alweer klaar met al het geswipe 😑 Dan hebben we het nog niet eens over alle berichtjes die daarna volgen. Lachen, gieren, brullen maar vooral best een beetje cheap. Het is dan toch ook niet bij te houden wie wie ook alweer was en wie wat deed in z’n leven.

Ik vond het dus überhaupt een big step om op Tinder te gaan maar was toch benieuwd wat er allemaal nog rond loopt. 😏 En btw, een beetje chatten kan geen kwaad toch!

Mijn hele tinderavontuur heeft in totaal +/- 24 uur geduurd en toen was ik er klaar mee 🙈 Al dat domme gelul. Ben je benieuwd of er in die 24 uur toch nog een helder licht voorbij is gekomen? Je leest het in de volgende blog. ✌🏼

BYE XOXO

XOXO Astrid

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *