Astrid,  Momster Monday

Tindertales #2

Hi thereeee! Oke, hebben jullie de vorige blog “tindertales” gelezen? Nee? Check die dan eerst even. 😉

Zijn jullie nieuwsgierig geworden? Daar komt het dan… Tussen al die, ehmmm ja hoe zal ik het noemen… knakkers, was daar 1 jongen die vrij snel z’n telefoonnummer gaf omdat ‘het via whatsapp veel leuker is om te praten’. Achja, dit was één van de weinige mannen die zich niet achterlijk aan het gedragen was dus why not? Én ook heel belangrijk, deze rende (ook als één van de weinige) niet weg toen hij hoorde dat ik mama ben! Ik heb dit bewust vrij snel verteld tegen Jan en Alleman, omdat ik gewoon niet op zoek ben naar iets korts en randoms. (en nee: op zoek, op zoek.. dat was ik sowieso al niet echt eigenlijk) Olivia-Mae hoort gewoon bij mij, dus take it or leave it! 

Tegen alle verwachtingen in was dit dus gewoon heel erg gezellig.. de nachten werden vrij kort door urenlange telefoongesprekken & facetime, hoe dan?! Normaal ben ik dus shy as hell dus ik snapte er helemaal niks van. 🤷🏼‍♀️ Het lukte hem blijkbaar om mij uit m’n comfortzone te trekken.

Toen kwam daar het moment van dé eerste date, damn what am I doing! Voor sommige zal dit echt soft klinken maar burgerlijke Bertie hier was best wel een beetje heel zenuwachtig en iemand ontmoeten lag al helemaal veeeeeerrr uit mijn comfortzone. Stiekem voelde ik me weer een beetje een meisje van 16. 🙈

Ik was toch wel bang voor al die bekende tinderverhalen, oppervlakkig en maar op één ding uit. It’s all good als je dat wilt, maar niet met mij. Mr. M pikte me op van het station en de eerste paar minuten waren echt wel even spannend. (is dat niet altijd zo?) Zó gek om iemand dan toch te ontmoeten na al dat bellen, appen en facetimen. Zo nieuw maar toch ook ergens vertrouwd. 

We zouden samen gaan koken, aangezien ik een ware keukenprinses ben (NOT) en ik dus nog veel te leren had. Lekker wijntje erbij, altijd goed. Eerst lekker burgerlijk boodschappen gedaan als een kip zonder kop door de supermarkt heen. Verder dan een stokbroodje uit de oven zijn we alleen niet gekomen. Iets met geen honger en urenlang ouwehoeren.. 

Hoewel ik dus héél veel verhalen van mislukte tinderdates heb gehoord (en waar ik dus stiekem ook echt wel bang voor was), was deze een schot in de roos. (thanks for being lucky this time in my life) Ik had me geen betere date kunnen wensen!

XOXO Astrid

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *