Astrid,  Momster Monday

Tindertales #3

Oké, heel eerlijk? Ik vind dit lastig om te delen. Ik vind het lastig te bepalen wat ik wel deel en wat ik niet deel. Ik sta er achter om mijn verhaal te delen maar om álles open en bloot te gooien? Nee.. dit voor mezelf en ook voor Olivia, wat ik in een van mijn vorige blogs al een keer schreef.

Dit gezegd hebbende; As the story continues.. Na de eerste date bleven wij nog steeds in hetzelfde tempo contact houden en prikten we een volgende datum om elkaar weer te zien. Hier zou zo’n 1,5 week tussen zitten als ik het me goed herinner.. dit hebben we niet gered, no shit. Binnen een week we did meet again. 🙈 🎉 Poging twee tot het bereiden van een tip top diner voor twee.. dit keer hebben we (ok ok, hij íetsje meer) carpaccio weten te maken. MEGA LEKKER!! 👌🏼 Nu zal het jullie niet verbazen dat er op dit moment al aardig wat wijn en champagne in zat. (surpriseeeee, not!) Alles verliep super chill & nog steeds gezellig! Zo gezellig, dat we door al het kletsen de tijd een beetje vergeten waren. Na die yummyyyy carpaccio en nog een glas champagne waren de buikjes toch alweer aardig gevuld en hadden geen plek meer voor een hoofdgerecht. En ja, toen kwam het bekende stokbroodje weer om de hoek sjeezen. Hóe is het mogelijk, tot twee keer toe was het doel SAMEN KOKEN en ja.. stokbrood uit de oven en carpaccio it is.. maar.. wél een van de lekkerste carpaccio die ik ooit heb gegeten! Dat is ook wat waard toch?

Dun gesneden ossenhaas met daarop een bedje van verse, in wasabi ijswater gewassen rucola, uitgestrooide parmezaanse kaas flakes en geroosterde pijnboompitten. En om het af te maken uitgebakken spekjes, kwartelei en truffelmayonaise

Is er een klik? Is er een spanning? Is er een aantrekkingskracht? Zeker weten! Totaal onverwachts wel, nog steeds spookt er door mijn hoofd hoe het kan. Ben ik zo lucky dat in die korte tindertijd, tussen al die mannen, ik nou nét de goeie eruit gevist heb? Voor nu volg ik mijn gevoel en geniet ik van de gezellige momenten!

En hey, het zou toch wel leuk zijn als we tóch uiteindelijk nog een keer echt gaan koken? Who knows.. je leest het in mijn volgende blog!

XOXO Astrid ❤️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *