Follow Friday

NICOLE | @mylittlelovekids

It’s follow friday again! 🎉 Vandaag volgen we Nicole Hop, 32 jaar en eigenaresse van My Little Love. Nicole woont nu al 6 jaar op een heel mooi plekje in Nederland, namelijk Garderen (op de Veluwe). Ze hebben daar welgeteld 2 bakkers, 2 slagers en 2 supermarkten, en verder is er geen winkel te bekennen.

Nicole heeft samen met haar vriend Andre (41) twee mooie kids; een zoon Hero (bijna 3) en een dochtertje Gigi (1,5). Voordat Hero geboren werd hebben Nicole en Andre 4 jaar lang geprobeerd om kinderen te krijgen. Na 1000 zwangerschaps testen en onderzoeken is ze gelukkig toch zwanger geraakt. 

Hero is erg ziek geweest en heeft na zijn geboorte 3,5 maand in het ziekenhuis gelegen met een hersenbloeding. Hij heeft meerdere operaties gehad en zelfs 1 week in coma gelegen. Dit heeft mega veel impact gehad op het gezin en de levensstijl van Nicole en Andre waardoor ze elke dag dankbaar zijn met al het moois om hun heen. Met Hero gaat het mega goed en zoals ze nu zien houdt hij er niets aan over. Wat een held! ❤️

Kennen jullie de webshop My Little Love? Dit is Nicole haar webshop waar ze al haar liefde in stop! Naast de webshop is ze ZZP’er en werkt als crisis manager om bedrijven die in de sleur zitten er weer bovenop te krijgen. Dit is heel erg wisselend qua drukte dat ze soms maanden niets heeft en Vervolgens een paar maanden wel werk heeft. Ze doet dit wel echt op de momenten dat het kan en het voor haar webshop rustiger is, zoals het einde van het seizoen, omdat My Little Love ook minimaal 40 uur werken is. Op 9 februari bestaat My Little Love precies 1 jaar en om te kunnen blijven investeren is een inkomen ernaast erg prettig en daarbij is Nicole gewend om altijd met veeeeeel collega’s te hebben gewerkt en voor de webshop zit ze nu echt alleen op een eilandje in de kelder. Ze haalt toch ook echt wel energie uit om even uit die kelder en uit huis te zijn! 

Nicole is écht een mensen-mens en vindt het heerlijk om leuke dingen met vriendinnen te doen. De momenten die ze met haar kids heeft vult ze dan ook het liefst in met leuke dingen, uitstapjes en activiteiten. Ze vind het ook lekker om thuis leuke dingen te doen met de kids of om naar een speelparadijs te gaan. Maar genieten met een wijntje en lekkere hapjes op de bank met Andre kan ze ook mega van genieten.

Wij vroegen Nicole hoelang ze al actief is op Instagram: 

Nou hahahahhaha nu komt het! Sinds de online webshop open is! Ik had Facebook maar wist verder niets van social media. Ben er echt in gaan duiken, leuke online trainingen gevolgd en veel uitproberen om te kijken wat aanslaat. 

Het leukste aan Instagram vindt Nicole dat je ziet wat social media kan doen en hoeveel mensen je ermee bereikt. Ze staat er elke week bij stil hoeveel het voor haar en My Little Love heeft betekend en nog steeds doet ook! Ook kan Nicole heel blij worden van toffe accounts van anderen en de contacten die ze door Instagram heeft gelegd.

En dan dat stomme algoritme.. Daar wordt Nicole niet goed van.. Tips zijn dus welkom! (voor onszelf overigens ook hoor) Verder vindt Nicole het vervelend dat bepaalde mensen gaan volgen voor een giveaway maar dan na afloop direct weer ontvolgen. (get a life people..) 

En dat ik regelmatig de vraag krijg of ik gratis kleding wil opsturen… Soms voelt dat een beetje als misbruik want ik werk mezelf écht uit de naad om steeds weer wat tofs neer te zetten! #maakvanjehartgeenmoordkuil #perfnotsoperf

Hóe leuk is het om deze webshop-eigenaresse te volgen?! Wij zijn heeeeel benieuwd en hebben er zin in!! Volgen jullie vandaag ook mee? Check dan snel snel snel de Instagram pagina Perf not so Perf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *