Astrid,  Momster Monday

Tindertales #4

Nummer 4 alweer.. in de vorige Tindertales blog hebben jullie kunnen lezen hoe we weer gefaald hebben om een écht diner op tafel te zetten.

3 dagen na de carpaccio/stokbrood-date zouden we elkaar weer zien. Date 3, of ja noem je dat dan nog zo? Anyway, ik kan dan gelijk ook wel date 4, 5, 6, 11 and more meenemen in dit verhaal. Niet zo spannend misschien meer maar als je verder leest begrijp je wel waarom. Deze blogs lopen dan ook wat weken achter..

Het was leuk, en gekookt? Dat hebben we zeker! Roti, pokebowl, sushi, Surinaamse broodjes, pasta carbonara en de lekkerste gehaktballetjes ever. Deze keukenprinses heeft best wat dingen bijgeleerd kan ik wel zeggen! 🙈

En dan? Is het leuk hebben met elkaar genoeg? In het geval je mama bent komt er toch wel iets meer bij kijken. Je loopt toch een keer tegen het moment aan wanneer je je kindje gaat laten kennis maken. Ik geloof niet dat er 1 specifiek moment of tijdsbestek is dat het juiste is. Je moet er beide klaar voor zijn en als één van de twee, of beiden, hier tegenop blijft/blijven hikken dan is dat niet een heel goed teken.

Het moment waarop je een kindje betrekt is dus een lastige, vanuit beide kanten! Als mama wil je dit absoluut niet te vroeg doen, het hoeft geen modeshow van man na man te zijn en voor mij persoonlijk is dit moment pas als je hier beide 100% achter staat. Maar ook voor de man in kwestie is het lastig, het is niet zo easy, hup je bent erbij maar vanaf dat moment wordt er wel een band opgebouwd. Niet te moeilijk denken, maar ook zeker niet te makkelijk dus!

Clou van het verhaal, daten als mama is bést lastig! Het hebben van een kindje maakt het in dit opzicht toch net even wat minder luchtig omdat je ook duidelijk een hele serieuze kant hebt en niet vrij bent om te gaan en staan waar je wilt!

Dus zijn wij na een paar hele leuke dates en gezellige periode toch tot de conclusie gekomen dat we niet samen verder gaan. Jammer wel, maar het is dan maar beter zo!

Tot zover dus mijn exciting date leventje! En nu? En ik? Ohhhh, ik swipe binnenkort vast weer lekker verder!

XO Astrid aka Tinderella (oké dit laatste heb ik getypt, Anne dus. HIHI.)

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *