(web)Shop Wednesday

My-Llavero

Goedemorgen lieve volgers, vandaag willen we jullie aan een super leuke webshop voorstellen! Dit keer geen kleding maar iets anders tofs.. My-Llavero is namelijk een webshop die leuke accessoires én traktaties verkoopt!

My-Llavero

Didy Wittmer is de eigenaresse van My-Llavero! Ze is getrouwd en heeft maar liefst 5 kids. Ze woont in Berkel en Rodenrijs, vlakbij Rotterdam. In haar vrije tijd vind Didy het leuk om te gaan shoppen of om lekker een dagje naar de sauna te gaan!

De webshop bestaat een klein half jaartje maar al langere tijd maakte Didy voor mensen in haar omgeving traktatie sleutelhangers. Zo ook voor haar dochter en die werden zó goed ontvangen, dat ze in een hele korte tijd, veel aanvragen kreeg. Op dit zelfde moment kwam dochter Hayley met de vraag dat ze graag een zakcentje wilde verdienen en zo doende zijn ze dit samen gaan doen!

Handmade

Alle producten zijn persoonlijk en handgemaakt. Didy en Hayley doen dit allemaal zelf en vanuit huis. Met de traktaties nemen ze de zorgen van mensen weg, hoe heerlijk is het als dit allemaal tot in de puntjes wordt geregeld?! Didy houdt er van om mensen blij en gelukkig te maken en met haar persoonlijke cadeaus lukt dit zeker.

Wat mensen niet zien is dat er achter de schermen heel veel saais bij komt kijken om alle producten online te zetten, dit vind Didy het minst leuke aan het hebben van een webshop. Het leukste is toch wel alle blije reacties van mensen, maar ook als ze een opdracht krijgen dat ze iets speciaal mogen maken en het de verwachting van mensen overstijgt! Didy vindt zelf de click armbanden het allerleukste product uit de webshop! Je kunt elke dag wisselen van clicks en zo elke dag een andere look creëren die bij je outfit past. 

Wij vonden de s.o.s. armbandjes wel érg leuk & handig! Het is toch je ergste nachtmerrie dat je je kleine spruit uit het oog verliest?! Op dit armbandje kan je je 06nummer laten zetten zodat de eerlijke vinder (hopen we dan 😉) telefonisch contact kan opnemen!

WINNEN!

JAAA! Wij mogen aan onze volgers 1 s.o.s. bandje & 1 fotosleutelhanger weggeven! Hoe je meedoet?

– volg @my-llavero en @perfnotsoperf op Instagram
– reageer onder het bericht op Instagram, laat daarin weten welk item je zou willen winnen
– tag 3 vriendinnen die deze giveaway niet mogen missen!

Wij zijn in ieder geval heel blij met onze mooie producten!

XO A&A

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *