Follow Friday

JUDITH | @judithxmacey

Vandaag hebben we weer een mama die we gaan volgen op de follow-friday! Judith neemt vandaag de Instagram van @perfnotsoperf over en laat ons een dagje mee gluren in haar leven.

Judith is net 24 jaar geworden en woont in Bergen op zoom (Noord-Brabant). Haar gezin bestaat uit haar verloofde Martijn (24 jaar), dochter Macey (9 maanden) en hun twee katten Kenzo & Fenzi. Judith werkt in een verpleeghuis waar ze mensen verzorgt met dementie/alzheimer. In haar vrije tijd zit ze graag op Instagram, gaat ze shoppen en gezellig langs bij haar moeder. Of maakt ze grondig het huis schoon, die poets drang heeft ze overgehouden na haar zwangerschap..🙈

Judith is nog niet zo heel lang actief op Instagram, nu ongeveer een half jaar. Het leuke aan Instagram vind ze om andere moeders te ontmoeten, je ervaringen te delen, of dat van andere moeders te lezen. Zo zat ze na haar bevalling niet lekker in haar vel, hormonen dacht ze in eerste instantie. Helaas heeft ze hier nog steeds last van en een tijdje terug heeft Judith te horen gekregen dat het een PND blijkt te zijn en een angsstoornis. Nu staat ze op een wachtlijst voor hulp. Maar dan is het juist fijn om met andere moeders te kunnen praten en je ei kwijt te kunnen, of het van je af te schrijven in een blog, de mooie kant van Instagram. 🙌🏻

Wat ik minder leuk vind, is de haat en/of jaloezie af en toe… Dat vind ik zo jammer. Hier kan ik echt niet tegen.

Fijne vrijdag & alvast een fijn weekend lovessss. Kijken jullie mee vandaag?

XO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *