Follow Friday

NAIDE | @naidebrito

Volgen op vrijdag. Wij hebben vandaag weer een leuke mama die jullie vandaag op de voet kunnen volgen. Namelijk mama Naíde van 23 jaar.

Samen met haar man Ercilio van 27 jaar @djec_zw (ze zijn niet getrouwd maar ze geeft regelmatig subtiele hints) en haar zoontje Izaiah van 3,5 jaar en dochtertje Eva Rosa van 6 maanden in Antwerpen. Naíde is geboren in Portugal en heeft een Kaapverdiaanse en Angolese roots. Ze woont nu zo’n 13 jaar in België.

Naíde is voor de geboorte van Eva werkzaam geweest bij de Federale Overheidsdienst Justitie en combineerde dat met partyplanning. Ze organiseerde allerlei gave feesten. Zowel privé feesten als grote nacht feesten.

Maar dat alles bij elkaar is allemaal waaay to hard om te combineren met 1 kind laat staan met 2. Dus we hebben besloten dat ik voor nu even thuisblijf om voor de kids te zorgen en dan kan ik me ook 100% focussen (of proberen toch) op de partyplanning business.

Naíde.

Toen wij deze mama vragen wat zij graag doet in haar vrije tijd reageerde ze met: ‘Vrije tijd? Wat is dat? Kan je dat eten?’. HAHA. Daarna vertelde ze dat ze geen hobby’s heeft maar wel van Netflixen en online shoppen houd. YES. Daar houden wij ook van!

Het leukste aan actief op Instagram bezig zijn vind Naíde dat ze er veel mensen ontmoet. Ze zegt dat ze niet heel veel vrienden/vriendinnen heeft (nadeel van jong mama worden). Daarom vind ze het heel leuk om veel te delen op social media. De interactie met haar volgers dus.

Minder leuk vind ze dat mensen denken haar te kennen.

At the end of the day zie je wat ik wil dat je ziet. Ik plaats wat ik leuk vind, ook wel is diepzinnige quotes die me aanspreken maar nergens op slaan. Geen aannames maken dus.

Naíde.

We vroegen als laatst nog of Naíde nog wat wou toevoegen aan deze hele vragenlijst.

Ik ben echt een child at heart. Natuurlijk hebben wij als volwassenen verantwoordelijkheden maar kinderen zien het leven op zo’n mooie manier. Wist je dat kinderen 10x meer lachen op een dag dan volwassenen? Als je bij ons thuis binnenkomt op een random zondag ochtend kan het gewoon zo zijn dat ik, mijn man (haha) en mijn 3jarige staan rond te springen en luidkeels meezingen met hutssss a niffauwww. Doe eens gek, zet luide muziek op en enjoy. Leven is echt veel te kort. Positiviteit is echt een must. 

Naíde.

Daar kunnen wij het alleen maar mee eens zijn leuke mama!

Heel veel plezier met jouw take-over en je vrouwen weekend! Want Naíde gaat naar Frankrijk met alle vrouwen van de familie. HOE LEUK!

Wij zijn benieuwd.

XO A&A.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *