Follow Friday

SHARON | @sharonsenna.nl

Follow Friday met mama van 3 prachtkinderen Sharon!

Sharon is 28 jaar oud en woonachtig in het mooie Huizen. Samen met Michael van 30 jaar, Jax Xavi (2.3 jaar) en de newborn twins Indie Lennox & Novée Luana (ruim 3 weken) vormen zij een PRACHTIG gezin. Echt waar. Kind of jealous. Zo knap allemaal. Maar dat gaan jullie vandaag allemaal met eigen ogen zien..

Op dit moment heeft Sharon geen werk. Haar contract liep namelijk af tijdens haar verlof. De bedoeling is nu dat Sharon tot augustus thuis blijft bij de kids en daarna weer gaat werken. Ze is altijd werkzaam geweest in de kinderopvang en wil dit dan ook zeker weer gaan oppakken.

In haar vrije tijd (heb je dat dan met newborn twinnies en een grote peuter broer?) vind Sharon het heerlijk om foto’s te maken, vooral van haar kids. DUH. Ook is ze onze blog collega want ook Sharon is blogger! Zij blogt op; www.sharonsenna.nl. Natuuuuurlijk vind ze het ook heerlijk op er op uit te gaan met de kids al gaat dat volgens eigen zeggen nogal een uitdaging worden nu met 3 kids.

Al 5 jaar lang is Sharon actief op Instagram. Zij begon haar pagina met sport foto’s a la #fitgirllife. Maar sinds de komst van Jax is het een en al baby en peuter spam op haar profiel. De foto’s van voor die tijd heeft ze dan ook verwijderd.

Wij vroegen: “Wat vind je leuk aan Instagram?”.
De contacten met andere moeders en met webshops. Er zijn een aantal accounts waar ik goed contact mee heb en ook dagelijks mee spreek. Ik vind het bijzonder dat een social medium dit kan losmaken! Ook stel ik veel vragen in mijn stories, fijn om zo adviezen te krijgen van mede mommies.

Wij vroegen: “Wat vind je minder leuk aan Instagram?”/
Dat er altijd mensen zijn die ongevraagd en vooral ongenuanceerd hun mening geven. Zeker toen Michael en ik uit elkaar gingen heb ik flink wat commentaar gehad en merkte ik dat mensen mij puur voor de sensatie volgde.

Als laatst vroegen wij Sharon: “Wil je nog iets kwijt? Wat grappigs of extra info over je leven?”.
Zoals sommige van jullie wel zullen weten zijn Michael en ik 14 maanden uit elkaar geweest. Jax was net 1 dag 6 maanden toen ik besloot alleen verder te gaan. Gelukkig hebben we elkaar na al die tijd weer gevonden en zijn we nu gelukkiger dan ooit. We zijn trots om nu een gezin van vijf te vormen!

Jullie mogen beide super trots op jezelf zijn! Wij zijn erg benieuwd naar jouw take-over Sharon! Lekker veel baby & Jax spam hoor! Dan kunnen wij in ieder geval weer met een glimlach het weekend in!

Sharon volgen op Instagram? @sharonsenna.nl

XO A&A

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *