Follow Friday

BUB | @daddyslife.71

Het is vrijdag, het is folloooooow-Friday! 🎉 Vandaag mogen we een dagje meekijken in het leven van een nog vrij nieuwe insta-dad: Bub Klein, ook wel @daddyslife.71 😎 Vorig jaar heeft Bubs vrouw, Jaimy, ook al een keer onze take-over gedaan maar nu is het papa’s beurt!

Bub is, zoals hij zelf zegt: ‘ondernemer/fotograaf, levensgenieter, getrouwd met Jaimy, de mooiste en de liefste én vader van drie kinderen!’ Dit mooie gezin is net verhuisd en ze wonen nu in Dronten.

Bub is 48 jaar, getrouwd dus met zijn Jaimy, 27 jaar. Hij heeft een zoon, Danilo (15) en samen met Jaimy 2 dochters; Livèn Lissi Margo Klein (2), zijn terrorsist/prinsesje en Noveé Jolie Klein (7 mnd), zijn prachtige lachebekje.

Bub is fotograaf en heeft een eigen fotostudio, Glamour Vision! En wat hij in zijn vrije tijd doet? De afgelopen tijd was dat vooral klussen, klussen en nog eens klussen! Ze hebben hun huisje lekker opgeknapt! Het liefste wil Bub in zijn vrije uren tijd doorbrengen met zijn gezin, hij geniet hier intens van. Verder houdt hij ontzettend veel van motor rijden, sporten en fotograferen.

En hebben we al verteld dat Bub een vrije nieuwe insta-dad is? Sinds 2 januari 2019 is hij actief op Instagram! Yay! Zó leuk dat ook de papa’s aan de IG gaan! Alhoewel Instagram natuurlijk super leuk is, zijn er ook minder leuke kanten aan. Soms kan IG wel een beetje als een verplichting voelen! (dit herkennen wij maar al te goed, sinds dat Perf is geboren zijn onze privé IG’s soms lichtelijk verwaarloosd 🙈)

En Bub, wil je zelf nog iets kwijt?

Ik ben op een latere leeftijd pas echt een gezinsmens geworden. Of ik nou met mijn zoon naar het sporten ga, met Livèn een stuk ga fietsen of wandelen met Noveé de kinderen maken mij intens gelukkig. Sinds dat Jaimy in mijn leven is ben ik het leven meer gaan waarderen. ❤️

Wij vinden het heeeel leuk om een dagje in het papa-leven mee te spieken! Jullie ook? Check vandaag dan de Instagram van @perfnotsoperf ! Bub, have fun & voor iedereen, een fijne dag vandaag! 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *