(web)Shop Wednesday

Interieur tip; foto op hout

Interieur is een dingetje wat wij allebei stiekem wel heel leuk vinden. Al komt het niet héél veel terug op onze blog omdat meestal de kids in het middelpunt staan! Vandaag willen we toch een kleinnnnnn stukje interieur erin gooien, gewoon omdat het kan!

Aangezien ik (Astrid) nu natuurlijk bij broerlief inwoon heb ik dus geen eigen huisje wat ik kan inrichten en aanpakken. Het blijft natuurlijk wel kriebelen en gelukkig is broer de moeilijkste niet dus mag ik af en toe wel wát doen om het gezellig te maken. YAY! (daartegenover staat natuurlijk dat ik de boel een beetje netjes en schoon hou, OH en de was offcourse, HAHA)

Nog niet zo lang geleden stond de pakketbezorger voor de deur met een mega pakket. En daar was hij dan, een mega foto op steigerhout van Olivia-Mae! Zo groot, dat hij bijna schaal 1:1 is! Gek dat Olivia het vond.. of ze nu snapt dat ze het zelf is? Geen idee. Ze was er wel van in de ban en gaf zichzelf kusjes, hihi!

Het effect is zo gaaf! Ik hou van strak maar deze manier op hout vind ik juist heel tof omdat het nét even iets anders is. Hij is afgewerkt met een white-wash behandeling waardoor hij ook een soort van mat oogt. Je kunt al vanaf € 6,20 een foto op hout bestellen, het kan voor binnen én voor buiten en je kan zelf kiezen of je het hout horizontaal of verticaal wilt hebben!

Wel even een tip, als je gaat bestellen zorg dan dat je je foto even goed positioneert.. je wilt niet dat er precies een naad van het hout door een oog of neus loopt.. dat zou zonde zijn. Vind je die naden nou maar niks en wil je liever mega strak? Dan kan je ook een foto op aluminium laten afdrukken! Dit kan al vanaf € 5,65.

Meer inspiratie vind je hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *