Follow Friday

ROXANNE | @littledutchrebel

There she is again! Rox is back! Vorig jaar nam Roxanne onze Instagram al een keer over, je vindt alles over haar en haar gezinnetje hier! Ennnn vandaag is ze terug! YAY!

Even in het kort; Roxanne, 25 jaar oud, samen met Stefan, 26 jaar oud, en samen zijn ze trotse ouders van Djéliano, 2 jaar! EN in al 12 weekjes in verwachting van baby nummer 2! Congrats again babe! Omdat we de vorige keer al een voorstelblog hebben geschreven, hebben we nu nog wat random vragen Rox haar kant op gegooid zodat we nog iets meer over haar te weten komen!

Favoriete eten?

Oef hele gemene vraag want heb altijd periodes maar denk toch wel dat de favoriet op dit moment aardbeien zijn. Iknow, normaal zou ik hier pizza of patat droppen maar ben echt verslaafd aan aardbeien dus eet die echt heel veel. Als echt avond eten is het een maaltijdsalade.

Favoriete drankje?

Bij drankje denk ik altijd aan alcohol maar dat drink ik eigenlijk zo goed als niet meer sinds Djéliano er is … dat was altijd vodka redbull. Nu kan je mij wakker maken voor een 25 cent blikje ijskoude casis. Wel die highway casis want de andere zijn niet zo lekker. Hahahha

Hoe gaat je zwangerschap tot nu toe? Anders dan bij Djéliano?

Opzich wel aardig goed ! Bij dje zat ik vol energie maar was ik met 10 weken door mijn rug heen gegaan en konden ze met 20 weken pas de naam bekken instabiliteit aan geven. Dit keer ben ik heel moe, futloos en hele dag het gevoel alsof ik.moet spugen. Dat is gelukkig de laatste dagen al wat beter geworden. Wel ben ik helaas weer door mijn rug heen gegaan dus ik heb constante pijn. Sta gelukkig al sinds Djéliano onder behandeling van een fysio dus we waren er snel bij dit keer.

Wil je geslacht weten en zo ja, ga je dat bekend maken?

Jazeker!!!!!! Het lijkt mij heel mooi en magisch er pas bij de geboorte achter te komen maar dat is dus totaal niet weggelegd voor mij. Wij hebben dus 4 juni de gesclachtsecho en 8 juni de gender reveal. Die dag weten wij het ook pas zelf. Vorige keer hebben wij dat met een ballon met confetti gedaan dit keer hebben wij iets anders tofs gevonden. Wil je weten wat? Ga ons lekker volgen hahahaha! 

Welke app(s) gebruik je het meeste?

Toch wel insta en lightroom. Insta is echt iets automatisch als ik mij verveel open ik hem en scroll ik doelloos door de tijdlijn soms komt de info die er staat niet eens echt binnen. Lightroom heb ik uiteraard nodig om de foto’s van Dje na te bewerken dus die staat ook in de top.

Hoelaat ga je meestal naar bed?

Oh jeetje dat verschilt echt heel erg. Maar meestal lig ik uiterlijk 12 in bed. Daadwerkelijk slapen is een ander verhaal want ik ben zo iemand die dan nog zo 3 uur wakker ligt. Niks aan te doen, iets met team ADHD.

Snoozen of direct je bed uit?

Direct eruit. Djeliano is mijn wekker en die roept mij meteen op standje buren ruzie dus snoozen zit er niet in op zo moment. Als ik niet wil dat de buurt denkt dat ik hem mishandel moet ik maken dat ik mijn bedje uit kom en rennen naar zijn kamer. Fijn hoor kids die kunnen gillen hahahahah

Have fun vandaag babe! ❤️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *