The Truth Thursday

Single moms; ook wij kunnen het!


In de meeste gevallen is het niet helemaal de bedoeling om de titel single mom te krijgen, en het is dan ook zeker niet makkelijk! Maaarrr babes, we zijn vaak sterker dan wel denken! Margreet neemt ons en jullie vandaag mee in haar leven als single mommy! Wat een topper is het! 💪🏼

Het begon allemaal in augustus 2017, ik voelde me anders dan anders. Ik wist gelijk, ik ben zwanger.. die dag heb ik een test gehaald en wilde wachten tot de volgende ochtend om de test te doen. Om zes uur in de ochtend lag ik wakker en heb ik gelijk de test maar gedaan. En ja hoor die was positief, ik heb uren lang naar de test gestaard. Was dit echt…?

De relatie met de vader van Elijah liep al even niet goed toen ik hier achter kwam. Na ongeveer een week kwam er toch definitief een punt achter de relatie. En toen.. toen stond ik er alleen voor. 

Vragen kwamen naar boven. Hoe moet ik dit doen? Kan ik het alleen, ik ben pas 21? Ga ik het financieel redden? Lukt het om op tijd een huisje te krijgen?

Een van de grote dompers in de zwangerschap was dat mijn contract bij de Kruidvat niet verlengd werd dus ik kwam ook nog zonder baan te zitten. Toen zat ik wel even met m’n handen in mijn haar. Maar ik ging ervoor ik heb alles financieel uitgezocht, ben druk bezig geweest voor een huisje en heb alles uitgedacht hoe ik dit aan ging pakken. 

Eerlijk durf ik eigenlijk wel te zeggen dat ik ontzettend trots ben op mezelf. Samen met Elijah heb ik een super leuk appartement en hebben wij het financieel eigenlijk hartstikke goed. Ik heb op bijzondere wijze een baan gekregen in de kinderopvang. Na de bevalling en richting einde van mijn verlof ben ik op een kinderdag verblijf gaan kijken voor Elijah, en daar vroegen ze vanaf wanneer zou hij eventueel gaan komen. Ik gaf aan dat ik het nog niet wist, ik had nog geen baan. Toen kwamen we aan de praat en drie dagen later tekende ik een 24 uurs contact bij hun! En nu werk in met ontzettend veel plezier in de kinderopvang!

Elijah is een prachtig leuk kereltje, hij is mijn leven en mijn wereld. En wat ben ik trots op hem, ik kan hem alles geven wat ik wil. 

Er is altijd een uitweg, geef je 100% en het gaat je lukken! 

Liefs, Margreet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *