Follow Friday

MANDY | @mandy_allerliefsteliz

Vandaag volgen we Mandy, een paar weken geleden nog Kruders maar sinds kort Overveld, want she is just married! Married met haar man Eelker. Samen hebben deze Mr. & Mrs. een prachtige dochter met de naam; Liz! Liz is 3 jaar. Met zijn drietjes wonen zij in Goor.

Werken doet Mandy helaas niet. Zij is namelijk afgekeurd (heftige chronische bekkenklachten). Ze is afgestudeerd als maatschappelijk werkster en tot halverwege haar zwangerschap werkzaam geweest als begeleider voor jongeren met een licht verstandelijke beperking en/of psychische problemen. Je kunt hierbij denken aan: ADHD, PDD-NOS, borderline, drugsverslaving etc. Ze weet niet of het ooit nog weer lukt. Maar dat hoopt ze wel van harte. Al denkt ze soms dat ze alles is verleerd en er niks meer van weet. Maar dat moet vast goed komen denken wij!

In haar vrije tijd ligt Mandy het liefst ((HAHA, Joke ofcourse). Maar zo heeft ze wel het minst last van haar lichaam. Ze is daardoor erg veel thuis samen met Liz. Maar zodra Eelker vrij is gaan ze er vaak lekker gezellig op uit. Alleen kan ze dit niet. Dit komt omdat ze anders de rest van de dag de zorg van Liz niet meer volhoudt. Natuurlijk betekend dit niet dat ze nooit iets onderneemt maar lastig is het wel voor haar. Instagram heeft daardoor al de nodige overuurtjes gedraaid haha!

Ze was al actief vanaf het begin van Instagram maar echt actief werd ze pas tijdens de zwangerschap van Liz. Na de geboorte van deze knapperd is dat natuurlijk alleen maar meer geworden.

Het is ook echt mijn uitlaatklep en hobby geworden, kost lichamelijk geen energie!

Mandy

Wat ze leuk vindt aan Instagram? Vooral de mooie feeds, de herkenbaarheid, de contacten en de fijne gesprekken. Natuurlijk ook de super toffe (handmade) shops die ze hierdoor ontdekt heeft. Minder leuk vindt ze de nare reacties die ze regelmatig krijgt over van alles en nog wat. En de reacties die ze bij andere profielen tegenkomt…. Sommige mensen denken maar dat ze alles kunnen zeggen. #doeslief

LEEF EN LAAT LEVEN.

Mandy

24 mei ben ik getrouwd na ruim 11,5 jaar met de man van mijn dromen en ons mooiste meisje! Can’t wait!!! En oh ja, ik ben 21 kilo afgevallen vorig jaar en dat is ook wel iets waar ik mega trots op ben! 🙌🏼 Zelfverzekerd de bruidsjurk in!

Mandy

Wij zijn onwijs benieuwd naar jouw take-over lieve Mandy! Want wij weten heel toevallig dat zij nu op huwelijksreis op IBIZA!! Jaloers!

Heel veel plezier Mandy, tijdens jouw take-over!

Fijne huwelijksreis & uiteraard nog gefeliciteerd met jullie huwelijk!

Mandy volgen op Instagram?: @mandy_allerliefsteliz

XO A&A.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *