Follow Friday

SIENTJE | @drielingmoeder_sientje

Goooooood Morning! Vandaag is het follow-friday en vandaag neemt Sientje onze Instagram over! Sientje is de trotse mama van niet één kindje, niet een tweeling maaaaar een dríeling! WAUW!

Sientje is 39 jaar en woont samen met haar partner Jos (38) en hun drieling meiden in het dorpje Gemert in noord Brabant. In september 2018 zijn de meiden geboren in Nijmegen. Tess was de eerste van de drie, daarna kwam Janne en de jongste is Pip. Het zijn Sientje en Jos hun eerste kinderen. 

Wat Sientje altijd geroepen heeft: “Als het maar geen drie meiden zijn!” Ennn jawel! Hihi! Ze is op natuurlijke wijze bevallen en heeft de bevalling(en) dus bewust mee gemaakt. (loads of respect 🙌🏻) Pip woog bij de geboorte nog geen kilo en was dus echt heel klein!

Na de geboorte van de meisjes is Sientje lang thuis geweest maar ze is nu net weer begonnen met werken. Ze werkt als begeleider aan huis bij mensen met psychische klachten. De eerste jaren van de kinderen gaat ze twee dagen in de week werken.

Vrije tijd? Dat is er zelden! Mocht Sientje het geluk hebben wel wat vrije tijd te hebben dan sport ze graag en drinkt graag een wijntje met vriendinnen. Kortom genieten van het leven! 

De meiden kwamen veel te vroeg waardoor ze een heftige tijd hebben gehad. Gelukkig hebben ze ze alle drie bij hun mogen houden! Zó bijzonder!

Drie maanden na de geboorte is Sientje actief begonnen op Instagram. Ze schrijft veel verhalen van zich af en vindt het waardevol deze te delen om mensen een kijkje te laten nemen in het leven met een drieling. Naast het schrijven van blogs post ze stories op Instagram om jullie een beetje mee te laten kijken. Zo zorgt ze dat de de meiden later een mooi en eerlijk beeld hebben over hoe het gaat. Dat is het leuke aan Instagram.
Sientje vindt het wel jammer dat de filmpjes in de stories niet langer kunnen, en de reclame tussendoor had niet perse gehoeven maar ze zou deze vorm van sociaal media niet meer kunnen missen!

Ik zou het leuk vinden jullie vandaag een kijkje te laten nemen in een voor ons normale dag met onze drieling. 

Het is alles maal drie, van genieten tot frustraties, van vermoeidheid tot houden van!

Je moest eens weten hoe vaak ik iets om me heen zie en denk….. en dat maal drie. 
Ik hoop dat jullie genieten van deze follow Friday en net als ons, maal 3!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *