Follow Friday

Marit | @maar.rrr

Hi thereee! Genieten jullie ook altijd zo van het sneak peaken in de levens van andere mama’s? Wij wel! Deze hele week is het take-over week! We hebben allemaal mamabloggers van Mamaplaats voor jullie in petto!

Vandaag stellen we aan jullie voor: Marit, bijna 30 jaar en woonachtig in Almere met vriendlief Bram (31), dochter Cato (2). Marit werkt als pedagogisch medewerkster in de kinderopvang met kids van 0-4 jaar. Dit doet ze al ruim 11 jaar en ze is vooral dol op het werken met baby’s.

En hóe gaaf, ze gaan een eigen huis bouwen, helemaal zelf. Nou ja, Bram voornamelijk. Ze gaan wonen in Oosterwold, Almere en hopen over een paar jaar hun droom van een stadsboerderijtje waar te hebben gemaakt! Zodra de bouw gaat starten zijn ze actief te volgen op @huisjeaandehorizon op insta en facebook.

Free time

In haar vrije tijd is Marit graag creatief en altijd wel met een projectje bezig. Momenteel is ze een poppenhuis aan het pimpen voor Cato en ze maakt graag mooie poppendekentjes. Je kunt deze bestellen via Instagram onder de naam Pop&Deco!

Ook is Marit al jaren verliefd op fotografie. Ze heeft zo’n 6 jaar geleden haar eerste spiegelreflex camera aangeschaft. Voor die tijd deed ze het met oude compact camera’s en als kind liet ze na elke vakantie haar rolletje ontwikkelen bij de Kruidvat.

Marit gaat graag uit met vriendinnen en houdt wel van een lekker drankje! Ook danst ze graag, ze volt iedere zondag Bachata danslessen.

I looove de dominicaanse muziek en dans!

Wist je dat:

  • Marit kopieert heel snel lachjes van andere. Dat vind ze zelf soms echt irritant. Zelf lacht ze best hard en bijna altijd met tranen! Woordjes of accenten neemt ze ook gauw over, vaak zonder dat ze het door heeft.
  • Marit is een echte dierenvriend maar doodsbang voor bijna alle insecten. Een vlindertuin durft ze echt niet in en ze wordt panisch van die grote muggen met hun zwabberpoten. In 2004 werd ze samen met haar beste vriendin vrijwilliger van het jaar van het dierenasiel Almere, waar ze 1,5 jaar lang elke zaterdagochtend vrijwilligerswerk deden. Marit is overigens geen vegetariër. Ze houdt van vlees!
  • Marit haar omgeving wordt soms letterlijk moe van haar, zegt ze zelf. Ze kan heel druk en hyperactief zijn. Dan kan ze ook niet stoppen met wat ze ook aan het doen is. Zingen, dansen, fluiten noem maar op. Vooral het constante gewiebel met haar voet of zelfs hele been vinden mensen irritant. Haar ouders vermoeden haar hele leven al dat ze ADHD heeft. 

#instamommy

Marit zit nu zo’n 4 jaar op Instagram maar sinds haar zwangerschap is ze veel actiever. Een echte #instamommy kan je haar wel noemen. Via Instagram heeft ze zoveel leuke (fotografie, brandrep) opdrachten gekregen, blogs mogen schrijven, shops ontdekt en contacten gelegd. Ze heeft er zelfs twee goede vriendinnen aan overgehouden! Wat ze minder leuk vindt zijn de nepaccounts met vieze, trieste ventjes of vrouwen. Je weet niet wie er aan de andere kant van het scherm zit en dat beangstigd Marit soms wel een beetje, maar dat weegt voor haar niet op tegen alle leuke dingen van/op Instagram! 

Hou vandaag dus de Instagram van Perf not so Perf in de gaten! Dit leuke gezin is vandaag op de camping dus dat belooft lekker veel vakantiebeelden!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *