Follow Friday

Liz | @raisingmycharlie

Goodmorning sunshines! Dag 2 van de Mamaplaats take-over week! Vandaag stellen we Liz aan jullie voor en zij neemt jullie een dagje mee in haar leven!

Liz is een 26-jarige mama uit Limburg in België. Haar gezin bestaat uit haarzelf, haar vriend Nicky 32, hun dochter Charlie 2 en een pluizige kat en een corgi. 

Door medische omstandigheden werkt Liz niet op dit moment. Nicky werkt daarentegen wel heel veel waardoor alle huishoudelijke- en zorgtaken op Liz haar schouders rust. In haar vrije tijd maakt Liz vooral foto’s en is ze bezig met Charlie. Af en toe bakt ze een taart en als Nicky thuis is hebben ze echt quality time en maken ze bijna altijd een uitstapje!

Wist je dat:

  • Liz heeft een dubbel gewricht in beide duimen, die plooien dus alle kanten uit.
  • Liz en Nicky hebben elkaar leren kennen op Tinder.
  • Liz is enorm bang voor vlinders.
Processed with RNI Films. Preset ‘Agfa Precisa 100’ Processed with VSCO with a4 preset

Instagram

Liz zit nu al zo’n 7 jaar op instagram maar is het pas actief beginnen gebruiken sinds ze zwanger werd. Het leukste aan Instagram voor haar is het bereiken van allemaal mama’s over de hele wereld. Je helpt elkaar, je luistert en je deelt. Het jammere eraan vindt ze de jaloezie. Ook van haarzelf. Ze kan soms best jaloers zijn als ze ziet dat er een hele groep mama’s samenkomt en zij er niet bij hoort. 

We zijn ons huis al 2 jaar aan het verbouwen en wonen nog steeds in een werf, daarom toon ik op instagram steeds dezelfde hoekjes: degene die af zijn. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *