Follow Friday

Lieke | @lieke__vm

Goeeeedemorgen! Vandaag is het de beurt aan Lieke! Ook Mamaplaats blogger Ć©n een actieve Instagrammer!

Lieke van Melis – Peeters is haar naam. Ze is 31 jaar en woonachtig in Gemert. Hier woont ze overigens al haar hele leven. Ze deelt haar huis samen met manlief Hans, haar grote jeugdliefde! 8 jaar geleden vonden zij elkaar terug. Lieke en Hans zijn trotse ouders van 2 prachtige meiden. Loa van 4 en Lux van 1.

Lieke werkt parttime in een eerstelijnspraktijk als verloskundige. Door de zorgen rondom haar jongste dochter Lux staat dit nu alleen tijdelijk op een laag pitje. Hier lees je Lieke haar blogs, ook omtrent Lux.

Toen we Lieke vroegen naar haar hobbys en dagelijkse bezigheden antwoordde zij met;

Wat is dat?! šŸ˜‰ nee geintje. Ik heb regelmatig een me-time dagje waarin ik lekker doe waar ik zin in heb (en soms dingen die echt gedaan moeten worden). Ik zit graag achter de naaimachine, maak kleertjes voor de kids of producten voor mijn insta shopje @lilo.forkids. Ik kan me heerlijk verliezen in een serie of een goed boek (al heb ik de laatste 4 jaar weinig meer gelezen). En shoppen, ik vind het zo leuk om (vooral online) in shops rond te snuffelen, winkelmandjes te vullen en dan bedenken dat ik nog steeds geen miljonair ben.Ā 

Ook vroegen we haar naar 3 grappige feitjes.

  • Ze is dol op leopard (naar eigenzeggen is dat overduidelijk). Eigenlijk is ze sowieso dol op printjes.
  • Ze wil heel veel en heeft dan ook altijd een heleboel ideeĆ«n in haar hoofd. Ze is altijd van alles van plan maar dat komt helaas maar zelden tot uiting. Het blijft dan in haar hoofd zitten of onafgewerkt op zolder liggen.
  • Ze heeft ook een ongelofelijke zwak voor hebbedingetjes, accessoires voor in huis, freubelspulletjes (die uiteindelijk in een kast belanden omdat ze er geen tijd voor heeft).

Al 4 jaar is ze actief op Instagram, na de geboorte van Loa werd zij steeds actiever. Het leukste aan Instagram vind ze de lieve mensen die ze heeft leren kennen. Zeker rondom de situatie met Lux. Ze krijg zoveel liefde en steun van ‘vreemden’ . Ze noemt het een echte uitlaatklep, lekker dingen van haar afschrijven en delen met anderen. De inspiratie die ze op doet op Instagram vind ze ook geweldig.

Minder leuk vind ze de onaardige reacties naar elkaar, de haat en strijd onderling.. Waarom? Dat zal Lieke nooit begrijpen (wij ook niet hoor! BLUH). Ook het verslavende aspect is soms iets minder volgens deze mama. Zo afentoe verliest ze zichzelf er compleet in. En ohja. Ook een minpunt is dat ze nog steeds geen miljonair is en dus niet al het moois kan kopen wat ze voorbij ziet komen. Het liefst zou ze wel 100 x de kinderkamers veranderen. Weer zo’n te veel ideeĆ«n te weinig tijd en geld dingetje denk ik. (HERKENBAAR).

Ik vind het ook echt heerlijk om eindeloos story’s te kijken, een blik in iemands leven of interieur te krijgen, herkenning van situaties en vooral heel veel ideeĆ«n en inspiratie.

En daarmee sluiten we de blog van vandaag weer af en gaan we lekker mee spieken in het leven van Lieke en haar prachtige gezin. Wij zijn onwijs benieuwd.

OX Anne & Astrid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *