Follow Friday

Valerie | @la.vie.de.valerie_

Vandaag alweer de laatste dag van de Mamaplaats take-over week, we volgen Valerie! Ze stelt zichzelf aan jullie voor!

Mijn naam is Valerie. Ik ben fulltime lerares op de basisschool. Ik noem mezelf ook wel eens wannabe blogger en instagrammer. Instagram en fotografie zijn beide hobby’s van me. Het houdt me dagelijks bezig maar overheerst m’n leven niet. Ik woon in Bornem, België, een prachtig dorp dat echt nog ontzettend leeft. Leuke terrasjes, veel activiteiten en alles wat we wensen vlakbij. Ik wil hier nooit meer weg. 

Ik ben getrouwd met Dennie, die afkomstig is uit het mooie ‘s-Gravendeel in Nederland, maar voor mij verhuisde naar België. Topman, al zeg ik het zelf! Samen kregen we in september 2017 ons eerste kindje, Esmee. Ze is zo’n prachtige kleine meid. Ik verwonder me elke dag nog over hoe ze ontwikkelt, hoe lief ze is en wat ze allemaal wil en kan. In onze vrije tijd gaan we heel vaak samen naar Nederland, doen we kleine uitstapjes en hou ikzelf me bezig met wat fotografie. 

3 grappige feitjes over mezelf? 
– Dennie vindt het grappig dat ik in teksten heel snel spelfouten kan terugvinden. 
– Ik ben echt heel goed in rommel maken en daarin toch alles terug te vinden wat ik nodig heb. 
– Ik, als Belgische, lust geen chocola (behalve op dinokoeken) 
– Ik vind Bumba echt helemaal niet leuk en heel eng, Esmee vindt hem dan net weer heel leuk! 🙈  

Ik ben ‘actief’ op instagram sinds 2012, maar toen postte ik amper wat. Toen ik begon met wielrennen ging m’n insta zich meer daarop focussen. Sinds onze dochter geboren is, is de focus verlegd naar haar. Ik ben sinds het laatste jaar veel actiever op instagram. Dat wil zeggen dat ik probeer om regelmatig te posten op men feed, reacties te plaatsen bij anderen die ik leuk vind en men story’s up-to-date te houden. 

Ik vind instagram superleuk door de vele contacten die je kan leggen en de nieuwe mensen die je leert kennen. Ik leerde al veel nieuwe mama’s kennen, waar ik ook al mee afgesproken heb. Echt top! Minder leuk vind ik het ‘concurrentiegevoel’ dat ik soms krijg. Opboksen tegen anderen die misschien wel ‘interessanter’ zijn, het gevoel dat je echt heel actief moet blijven om ervoor te zorgen dat anderen je blijven ‘zien’. Maar dat weegt niet op tegen alle leuke dingen. De volgers an sich maken me daarin verder helemaal niets uit. 

Liefs, Valerie 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *