(web)Shop Wednesday

Sprookjes komen tot leven met de Zoef Zoef eenhoorns

Misschien is het leuk om binnenkort een keer een blog te schrijven over het favoriete speelgoed van onze kids maar voor vandaag willen wij het éven met jullie hebben over VTech. Want even serieus, hebben jullie ook zo’n VTech-huis? Wij namelijk wel, ons huis staat er vol mee! Maar wat is het leuk speelgoed, onze kids zijn er echt dol op!

Laatst kregen wij een groot pakket bezorgd en daar zat het Magisch Wonderland mét eenhoorn Tessa in! Olivia was de gelukkige die dit mocht gaan testen en eigenlijk had ik haar blik moeten filmen toen ze het Magisch Wonderland voor het eerst op tafel zag staan, onbetaalbaar! Zó blij en verrast! (gevalletje grote ogen zegmaar) Alleen het uiterlijk van dit nieuwe stukje Zoef Zoef-land is al indrukwekkend en nodigt uit om te spelen!

Sprookjes zijn de wereld nog lang niet uit, gelukkig maar. Sterker: VTech gooit er gewoon weer een nieuwe in! Sprookjes die kleintjes (1-5 jaar) dit keer zelf mogen verzinnen met de drie nieuwe karakters van Zoef Zoef Dieren. Eenhoornmeisjes in dit geval, dametjes die zowel stoer als lief zijn en vooral heel veel in hun mars hebben. Vajèn, Malu en Tessa beschikken over magische krachten, hebben een torenhoog schattigheidsgehalte, zachte vormen en een fijn formaat. Ze passen precies in kleine knuistjes.

Olivia mocht Tessa met haar Magisch Wonderland testen. En wat Olivia ervan vindt? “LEUK!” (vreugdedansje van mama dat ze tegenwoordig kan zeggen wat ze vindt) Tessa wordt druk heen en weer geschommeld en zingt wat af! Ook wordt het dag en nacht in de speelset door de schijf te draaien!

Met het oog op duurzaam maakte VTech de nieuwkomers compatible met de meeste eerder verschenen speelsets van Zoef Zoef Dieren. De drie karaktertjes reageren op de meeste Magische Sensors van de speelsets, omgekeerd werkt het precies zo. Dit klinkt toch als muziek in de oren van elke ouder?

VTech Zoef Zoef Dieren – Malu, de Magische eenhoorn en Vajèn, de Vliegende eenhoorn € 9,95 per stuk. Het Magisch Wonderland inclusief Tessa de Tover eenhoorn € 19,95.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *