Follow Friday

STEPHANIE | @liva.faye

TGIF, wihoeeee het is vrijdag!! Voor ons weer de oude vertrouwde follow-friday! Vandaag is het de beurt aan Stephanie en kijken we mee in haar leventje. Maar eerst zullen we jullie wat meer over Stephanie en haar gezin vertellen.

Family

Stephanie is 37 jaar en woont in Poortugaal. Ze is alweer 12 jaar getrouwd met Lenny (35). Haar gezin bestaat dus uit man Lenny en 3 dochters. Met Lenny heeft ze samen 2 dochters Jolie (11) en Liva Faye (5). Uit een eerdere relatie heeft ze dochter Cherlaine (17) en sinds 3 jaar mogen ze lieve schoonzoon Kevin (18) tot hun gezin rekenen. 

Stephanie is schoonheidsspecialiste en heeft een eigen beauty salon. In haar vrije tijd sport ze veel en doet ze graag leuke dingen met vriendinnen. Ze is dol op shoppen en is een écht gezelligheidsmens!

Wist je dat:

  • Stephanie perfectionistisch is, soms tot ergernis van de rest van het gezin.
  • Jongste dochtertje Live Faye is geboren met een extra verrassing voor Stephanie en Lenny, het syndroom van down. Tijdens de zwangerschap wisten ze dit niet.

Deze dag wilt Stephanie wat meer vertellen over haar gezin en ze laat jullie zien hoe alles draait in hun leventje! Wij zijn enorm benieuwd want wij hebben Stephanie en Liva Faye stiekem al eens ontmoet op onze Perf shoot en WAT EEN LIEVERDS! Kijken jullie vandaag gezellig mee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *