(web)Shop Wednesday

Giveaway 5000 volgers!

Woehoeeee we hebben bijna de 5000 Instagram volgers bereikt! Dus dat vonden wij wel tijd voor een feestje! Dus we hebben echt een té gekke giveaway georganiseerd voor jullie met de meest te gekke producten!

Hoe doe je mee?

Na het behalen van de 5000 Instagram volgers zullen de winnaars worden geloot!

Wat kan je winnen?

Kennen jullie deze Ijscokar van VTech? Toevallig heeft Olivia deze afgelopen weekend voor haar verjaardag gehad en ze is de hele dag alleen maar ijsjes aan het maken. Hij is echt ZO leuk! De kar doet zóveel! Er zitten bestellingen kaartjes bij en de kar herkent bijvoorbeeld de kleuren bolletjes ijs!
(t.w.v. €56,95)
Meet Picture People! Zij geven een Deluxe fotoshoot t.w.v. €259 weg! WAUW! De shoot mag in een categorie naar keuze zijn, bijvoorbeeld kids, zwangerschap, familie, you choose! Én inclusief fotoboek 15, formaat 20×30 cm!
Van Crayola mogen we een gave kleurkoffer twv € 28,95 weggeven! Deze uitgebreide kleurkoffer bevat verschillende kleurartikelen van hoge kwaliteit. Daarnaast is de koffer eenvoudig overal mee naartoe te nemen. What’s in it? 64 waskrijtjes, 22 mini kleurpotloden, 40 afwasbare viltstiften en 30 blanco papiervellen.
De Kleine Keuken is écht 1 van onze favoriete op het gebied van baby/ kinder hapjes en verantwoorde en hele lekkere tussendoortjes! Wij mogen van De Kleine Keuken een proef pakket twv. €50 weggeven!
Andddd last but not least… Perf not so Perf werkt samen met FashionkidsNL en wij willen een toffe twin set naar keuze weggeven twv € 51,90!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *