Follow Friday

ERIN | @miniliefde

Het is weer vrijdag en vandaag volgen we Erin via onze Instagram! Ze is hier de hele dag te vinden en showt een dagje uit haar leven.

Erin is 25 jaar en woont in een klein dorpje in Noord-Holland. Hier woont ze samen met haar vriend Peter (31 jaar) en hun zoontje Senn van 2.5 jaar. Ze werkt drie dagen als Media Coördinator en runt haar eigen blog, een super fijne uit de hand gelopen hobby. Hier besteedt ze dus ook een groot deel van haar vrije tijd aan, voor zover ze die heeft. En natuurlijk aan het spelen met Senn!

Wist je dat:

  • Erin bang is voor onweer.
  • Erin bang is in het donker.
  • Erin een hekel heeft aan autorijden.

Instagram

Sinds de geboorte van Senn is Erin actiever geworden op IG en nu ongeveer anderhalf jaar enorm actief en groeit haar blog ook snel. Ze vindt IG vooral leuk omdat alles gericht is op beeld, dat spreekt veel sneller aan. Wat ze minder leuk vindt? Dat mensen uit anonimiteit soms dingen eruit flappen die je normaliter niet zou zeggen, soms kwetsend.

Ooit zou ik dolgraag een boek wíllen schrijven, als ik die kans krijg, dan grijp ik die met beide handen aan!  

Liefs, 
Erin (@miniliefde) 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *