Follow Friday

KIRSTEN | @mijngelukje

Op deze follow friday volgen wij Kirsten! 26 jaar en moeder van Emma Lieve (06-11-2017). En nét 26, want ze is vandaag jarig!! Gefeliciteerd girl! 🥳 Kirsten woont met Emma bij haar ouders in Portugaal. Verder heeft Kirsten nog een zusje en twee broertjes!

Kirsten is fotograaf. In 2017 heeft ze haar diploma gehaald voor de opleiding tot fotograaf. Ze fotografeert voornamelijk gezinnen en jonge kinderen. In haar vrije tijd houdt ze ervan om te shoppen, met vriendinnen af te spreken en series te kijken.

Wist je dat:

  • Kirsten per sé het bestek in de vaatwasser gesorteerd wil hebben.
  • Kirsten al 14 dates heeft gehad! Hihi
  • Kirsten veel kan schelden in het verkeer. 

Instagram

In juni 2017 maakte Kirsten haar Instagram aan, ze was toen zwanger. Het leukste van Instagram vindt ze de hulp die ze krijgt van andere moeders, herkenning vinden in andermans verhalen en het delen van haar foto’s. Wat ze minder leuk vind? De moeder maffia, de ongezouten meningen van andere moeders.

& wat Kirsten verder nog kwijt wil?

Ik ben een single mom! Al vanaf het begin. Mijn ex wilde geen kinderen en liet me de keuze maken, of hij of het ongeboren kind. Keuze was snel gemaakt en nooit geen spijt van! Contact is er nooit geweest en dat vind ik helemaal prima.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *