Binnenkijken bij,  The Truth Thursday

Binnen kijken bij Anne!

Hoi & Welkom in ons nederige stulpje. Ik trap vandaag af met onze nieuwe rubriek: “binnen kijken bij…”. Wij zelf vinden interieur écht super leuk en interessant en merken dat jullie dat ook vinden. “Hoe ruimen mama’s op s’avonds?” “Waar laat je al het speelgoed?” “Wat doe je met kleine slaapkamers”. Allemaal bere interessant volgens ons en dus geef ik jullie vandaag een online rondleiding door ons huisje. Ik waarschuw alvast want op deze foto’s waren er GEEN kinderen in de buurt én was het dus ernstig netjes. Kom je morgen ineens langs? Dan kan je standje ravage verwachten hoor. Maar ach. Dit is blog aka Facebook aka Instagram wereld en dus doen we gewoon alsof het hier allemaal redelijk perfect, opgeruimd én schoon is. #sarcasmedruiptervanaf.

We wonen hier in december alweer 3 jaar. We hebben dit huis gekocht toen het standje krot was. Menig kraker zou hier nog niet een nachtje willen logeren. Extra trots ben ik nu op het eind resultaat. Het heeft bloed, zweet, tranen en een heleboel centjes gekost maar dan heb je ook echt wat. Helemaal naar onze zin. Zo fijn!

Bij ons kom je binnen door de voordeur (DUH). En dan loop je door de gang, langs het toilet richting de woonkamer. Of naar boven. Maar laten we beneden beginnen ;).

De roomtour start HIER!

Woonkamer, zithoek!
Woonkamer, zithoek!
Woonkamer, eethoek & blog hoek.
Details.
Sinds kort hangt daar boven de tafel deze kurk strook. Een soort van prikbord! Zo gebruiken wij het in ieder geval. We zijn foto’s aan het sparen van Timelapp. Onwijs leuk, een soort van fotoalbum aan de muur!
Keuken.
Keuken.
Speelhoek.
Lux zijn bedje.
Ik hou van veranderen, Lux overigens ook. Hij trekt alles nu van de stang en inmiddels is het letterbord ook 90% van de letters kwijt. Dit is onder andere de reden dat de slinger hier nu niet meer hangt. Helaas, want hij is zo leuk!
Nu hangen er kleertjes. Ideaal en het staat nog best leuk ook! Onze ‘commode’ bestaat gewoon uit 3 losse kasten van de Ikea. Ik hou van die winkel.
Klein maar fijn! Ps. Dat stoeltje die je daar ziet heb ik gekregen van een vriendin én is Lux zijn geboortekaartje ontworpen door @suededesign. HOE TOF.
Ik ben echt een sucker voor details. Love it.
Ook in Ivy haar kamertje hangt weer zo’n toffe slinger van @verslingerdaanhout. Die hangt er wel nog want ze kan er niet bij. Lekker puhhhh! Ze vind hem overigens zelf ook echt leuk. Haar bed ligt altijd helemaal vol met de halve dierentuin. Die Cinnie XXL ligt dan ook standaard in deze positie in haar bed. Hoe voller haar bed, hoe beter. Not my words. Ohja het bedje is van Manowoods.
Onze kleine maar fijne badkamer. Mensen die voor het eerst bij ons komen en onze badkamer zien zeggen allemaal; “HUH, heb je nou je wc in je douche?”. Uh…. YES. HAHA. Dit was de enige opstelling waardoor we alles in deze kleine ruimte konden proppen wat we eigenlijk wel in onze badkamer wilde hebben. Dus de wc zit in dezelfde cabine als de douche. Wel i-de-aal met schoonmaken. Sproeier erover heen en klaar is kees.
Where the magic happens. Of zo iets. Dat zeggen ze altijd zo leuk. Toch. Nou oké, let’s go back to business. Dit is dus onze slaapkamer. En ja, je ziet het goed. Wij slapen op pallets. Vonden we gaaf, in onze oude kamer. Want we sliepen eerst op zolder maar dat was niet echt handig met kasten en de hele reutemeteut toen er gezinsuitbreiding kwam. Dus weer de hele boel verbouwd. Nu staat het niet helemaal zoals ik wou. Eigenlijk wou ik een BOHO aka Ibiza kamer. Maar het is eigenlijk gewoon echt een slaapkamer geworden. Eerst was hier mijn salon, vandaar die grote spiegel de we even voor het gemak hebben laten hangen. Ik weet wat je denkt ;).
Hier sliepen we dus eerst. Nu is het mijn werk plek aka was hok. Sorry voor mijn klanten maar echt 90% van de tijd staat dit wasrek er inclusief een stapel was. #reallife, daarom heb ik het ook lekker laten staan toen ik deze foto maakte. We zijn niet helemaal niet voor niks Perf not so Perf he.

Dit was ons huisje in een notendop. Nou eigenlijk best uitgebreid. Toch?

Hebben jullie nog vragen of willen jullie nog wat zien. Let me know!

Wil jij ons ook een keer een kijkje geven in jouw paleisje? Stuur ons dan vooral eventjes een e-mail. Vinden we leuk. Stellen we op prijs en WELKOM.

Info@perfnotsoperf.nl

Ik zeg voor nu weer toedels & tot sinas.

Ohja, mocht je ons huis nou helemaal interessant vinden dan kan je me altijd even volgen op Instagram onder; @thuisop48. Niet dat ik daar veel mee doe maar ach.

X Anne.

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *