Follow Friday

DANIELLE | @baxgoedhart

Vandaag neemt onze pedagoog Daniëlle onze Instagram over!

Gister heeft zij voor het eerst wat vragen van jullie beantwoord en vandaag laat zij zien hoe haar dag eruit ziet!

Via deze link kan je lezen hoe & wat omtrent de “Vraag het Daniëlle” rubriek!

Danielle (32) is moeder van drie energieke boys Noah (5), Beau (3) en Loek (2). Noah en Beau zijn allebei bijna jarig (20 sept), zijn allebei op dezelfde dag geboren (best bijzonder toch?!) Samen met haar man runt ze hun gezin en twee ondernemingen. Een tikkeltje druk en chaotisch, maar er is zeker altijd ruimte voor gezelligheid. Danielle werkt inmiddels al 5 jaar als Orthopedagoog/kinderpsycholoog in haar eigen kinder- en jeugdpraktijk.

Wist je dat:

  • Danielle zich altijd schaamt voor de zooi in haar auto. Kinderwerkjes (shame on her, HAHA), nieuwsbrieven, schoenen, leesblaadjes. Haar auto netjes houden lukt haar gewoon niet!  
  • Danielle altijd 4 kids wilde maar ze vindt drie nu wel even mooi geweest. Steeds vaker beseft ze zich dat ze in haar handjes mag knijpen met drie gezonde kinderen. 
  • Danielle ontzettend gelukkig wordt van kleding shoppen. Het liefst online want: lekker overzichtelijk. Koopjes doet ze het goed op: het feit dat ze iets gaafs scoort voor een mooie prijs 😍 Als haar boys een nieuw outfit aan hebben is ze ook vaak helemaal in haar nopjes. Ze vindt dat gewoon leuk en noemt het haar hobby!
  • Danielle een betere moeder is als ze af en toe eens uit de band kan springen, lees; een borrel met vrienden, festival meepakken of een thema feestje. 

Instagram

Danielle is sinds twee jaar actief op instagram! Ze vindt het een heel leuk medium maar wel vertekenend. Iedereen plaatst doorgaans de gezelligste of mooiste foto’s. En logisch hoor, ze doe mt daar ook aan mee. Ze probeert daarom ook af en toe eens wat real life toe te voegen. Een woedebui van haar peuter oid. Is ook fijn om te delen 😉 Daarom krijgen jullie in haar take over Danielles leven te zien zoals die écht is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *