(web)Shop Wednesday

Shout it out

Van tipi tent tot kinderkleding

De gezichten achter Shout it Out zijn Reina en Marjolein. Dertigers woonachtig in het mooie Gelderse Eerbeek. Het verhaal van Shout it Out begint in 2016 toen Marjolein besloot om zelf een tipi tent te maken voor haar dochter Fleur. Deze eerste poging werd meteen een succes. Dit succes bleef niet onopgemerkt bij vrienden en familie. Er volgden al snel een aantal bestellingen.

Met een geleende naaimachine ging Marjolein aan de slag. De overstap naar kinderkleding werd snel gemaakt. Marjolein bleek het leuk te vinden om voor haar dochter bestaande patronen te perfectioneren. Vooral omdat de smalle maat van haar dochter vaak niet aansloot bij de fitting van veel bestaande merken. De meisjeskleding werd uitgebreid met jongenskleding toen zoon Daan in 2017 geboren werd. Met al een flink aantal bestellingen moest het naaiwerk inmiddels uitbesteed worden. Shout it Out werd geboren.

Pop-up store

In januari 2019 stond Shout it Out op kinderkledingbeurs Sunday School. Vanaf dat moment sloot Reina aan. Na nog geen jaar daarvoor bleek na een toevallige ontmoeting al snel dat Marjolein en Reina dezelfde smaak en stijl hebben. Een gouden duo is ontstaan. Samen vastberaden om een stoere hippe kinderkleding collectie neer te gaan zetten!

In oktober opent Shout it Out haar pop-up store in Eerbeek. Op vrijdag 4 oktober gaan de deuren open. De winkel zal alleen in de maand oktober geopend zijn op donderdag, vrijdag en zaterdag. In deze grote winkel is er een groot assortiment door vele samenwerkingen met andere merken. Voor kinderen én volwassenen. Kleding en lifestyle.

Speciaal voor jullie!

Om je kennis te laten maken met Shout it Out kunnen je met de code perfitout 15% korting krijgen op de nieuwe collectie in de webshop van Shout it Out (www.shoutitout.nl) én shop je boven de €50 ook nog eens zonder verzendkosten.

Ennnnn we mogen een sweater naar keuze aan één van jullie weggeven!! Wat je hiervoor moet doen?

  • Volg @shoutitoutnl & @perfnotsoperf op Instagram of Facebook;
  • Laat op Facebook of Instagram een reactie achter, welke sweater is je favo?
  • Tag 3 friends die deze winactie niet mogen missen!

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *