Binnenkijken bij,  The Truth Thursday

Binnenkijken bij @dirksdotter

Welkom aan boord! Annelies woont namelijk op een woonboot! De woonboot hebben ze zelf ontworpen en is 2010 gebouwd. Ze liggen aan een dijk in Amsterdam (Noord). Dezelfde dijk waaraan Annelies is geboren en getogen. Haar moeder woont er nog steeds, net als één van haar oudere zussen. 

In de woonboot wilden ze beneden een zo groot mogelijke ruimte en zoveel mogelijk licht. Daarom hebben ze veel en grote ramen. Ook op grauwe dagen is het daardoor licht bij Annelies thuis. 

Het interieur is de laatste 1,5 jaar getransformeerd van een heel licht Scandinavisch interieur naar een interieur met meer warmte. De zachte pastel kleuren maakten plaats voor warmere kleuren en steeds meer muren in huis kregen een kleur. De basis is nog wel Scandinavisch maar nu met meer bohemien accenten. Zoals de rotan manden, de rotan stoel, het vloerkleed en het wandkleed.

Ik vind het belangrijk dat het hele huis eenzelfde sfeer uitademt. Daarom zie je materialen en kleuren overal terugkomen.

Wil je meer weten en lezen over onze woonbootleven in Amsterdam volg Annelies dan op instagram (@dirksdotter) of neem eens een kijkje op haar blog www.dirksdotter.com.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *