Follow Friday

JASMIJN | @jasmijnvangent

Het is weer tijd voor een nieuwe follow-friday! Vandaag kunnen jullie Jasmijn volgen, een jonge mama van 23 jaar based in Oldenzaal. Ze is altijd eerlijk en ziet overal wel iets positiefs in!

Jasmijn is samen met Klaas (34), Luca (5 maanden) en Fien de hond (2). Jasmijn is sportdocent op de universiteit Twente. Daarnaast studeert ze voor pedagogisch medewerker. In haar schaarse vrije tijd wandelt Jasmijn graag met haar gezin en de hond. Verder is ze druk bezet met studie, werk, baby en een man die ook nog aandacht wilt, haha!

Wist je dat:

  • Jasmijn bang is voor lieveheersbeestjes 
  • Jasmijn een vorm van autisme heeft
  • Jasmijn elke dag hagelslag op haar brood eet

Instagram

Jasmijn is al zo’n vier jaar actief op Instagram. Wat ze er leuk aan vindt? De inspiratie die ze er op doet en dat ze zelf kan kiezen wie ze wil zien. Ook vindt ze het fijn om haar verhalen en foto’s te delen en steun te krijgen van andere mama’s! (en stiekem ook dat oma het niet snapt en haar daar dus niet kan stalken, hihi joke!) De mindere kanten aan Instagram heeft Jasmijn nog niet ondervonden..

We vroegen Jasmijn of ze zelf nog iets kwijt wilde:

Ik geef al 5 maanden heel trots borstvoeding. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *