Follow Friday

MARILYN | @mom.marilyn

Vandaag volgen we Marilyn (24)! Zij woont samen met haar gezin van 5 in Almere. Al 10 jaar is Marilyn samen met haar highschool lover en voorlopig doet ze hem nog niet weg, haha.  Marilyn is een studeerende moeder van 3 kindjes. Ze was 20 jaar toen ze voor het eerst mama werd. Mila is nu 4, Mees is 2.5 en Merel is 16 maanden. (en tiet verslaafd)

In haar vrije tijd doet Marilyn de was, ruimt ze op en probeert ze een serie te kijken maar er word er altijd wel eentje wakker, hihi.

Een dreumes die tiet verslaafd is bijvoorbeeld. Ze is een soort van phiranha die drinkt😒

Marilyn vindt het soms lastig van Instagram dat er veel accounts zijn die op haar niet oprecht overkomen en wat ze wel onwijs leuk vindt zijn de kansen en alle contacten. Doordat ze vroeg moeder is geworden en op haar 17e het huis uit is gevlucht is Marilyn veel vriendschappen verloren en is het soms best eenzaam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *