Follow Friday

@kaillxx

Op onze allereerste follow friday mochten wij een kijkje nemen in het leven van Kailey, Jeffrey, Lev, Pep & Pom! Wij vonden dit zó leuk dat we Kailey hebben gevraagd of zij ons nog eens een dagje zou willen meenemen.. and she said YES! Al voor de derde keer is zij vandaag te zien bij ons!

Inmiddels is de knappe Lev 3 jaar en de mooie Pom & Pep zijn nu 1,5 jaar oud. Wát een prachtkinderen zijn het toch ook!

Inmiddels is Kailey weer aan het werk na haar zwangerschapsverlof. Ze werkt 3 dagen in de week als onderwijs assistente op het MBO.

We vroegen Kailey hoe het gaat nu ze weer aan het werk is:

Ik vond het in het begin heel erg pittig om te gaan werken. Slapeloze nachten hebben we soms nog steeds waardoor ik me een zombie voel op mijn werk.

De ochtenden zijn vaak wat chaotisch omdat ik dat alleen moet doen. Ik sta zelf 6.00 op de beebs leg ik rond 6.30/6.45 aan de fles, Lev een broodje en aankleden. Om 7.30 zit ik in de auto naar de opvang en rij ik door naar mijn werk. Avond van te voren zet ik alles al klaar voor ze.

Als ze kon kiezen dan had Kailey het eerste jaar thuis willen blijven maar dat is niet mogelijk.

Toch vind Kailey het fijn om afwisseling te hebben en in een andere omgeving te zijn. Thuiskomen is fijn! Blije gezichtjes maakt alles weer goed. Dit jaar gaat ze waarschijnlijk een opleiding ernaast volgen maar daar ziet ze nog wel een klein beetje tegen op. Als je thuis komt moet je nog wassen, kindjes in bad en koken. Dat is vaak lastig. Maar ze vindt haar werk enorm leuk. Busy life!

Naast haar werk en de kids blogt Kailey momenteel voor de negenmaandenbeurs wat ze enorm leuk vindt om te doen! Verder doet ze af en toe samenwerkingen via Instagram en dat breidt zich steeds een stukje verder uit.

Wij vinden het superleuk om Kailey vandaag weer eens te volgen, kijken jullie ook gezellig mee? Hou de Instagram pagina @perfnotsoperf in de gaten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *