Follow Friday,  XMAS TAKEOVER

JUDITH | XMAS TAKEOVER

Hoe vier jij kerst?

“Ik vier gezellig kerst met familie, we eten veel lekker dingen. Mijn vriend werkt helaas dit jaar met kerst, werkzaam in de zorg. Dat is soms wel een nadeel.”

Hoe ziet je kerstboom eruit?

“Ik heb een kunstkerstboom met wit/zilver glitter ballen.”

Heb je jaarlijkse ritueeltjes/tradities?

“Ik zet de kerstboom, of course. Het liefste al vóór sinterklaas! Ik kijk al weken ervoor 1000 kerstfilms met warme chocolademelk! Cadeautjes onder de kerstboom, dat is nog het leukste vind ik. En ik vind het altijd wel leuk om een kerstmarkt te bezoeken, maar dit lukt niet ieder jaar. Verder vind ik het altijd leuk om mezelf helemaal op te tutten met kerst, en eten we met familie gezellig kerstdiner, of een brunch. Het ene jaar gezellig in een restaurant, en dit jaar gewoon lekker thuis. Net zo gezellig.”

Gelooft jouw kiddo in de kerstman?

“Macey is anderhalf en begrijpt nog vrij weinig van de kerst. Ze vindt de kerstboom, en alle lampjes vooral héel leuk!”

Favo kerstliedje: Why couldn’t it be Christmas every day van Bianca Ryan. 🎵

Favoriete kerstfilm?

“Home Alone blijft mijn all time favorite haha. Maar ik heb laatst een nieuwe gezien op Netflix, The Knight Before Christmas. Love it!”

Wat is je kerst outfit dit jaar?

“Helaas nog geen foto van mijn kerst outfit. Want dit is elk jaar weer een struggle.. Ik weet gewoon echt niet wat ik aan moet!”

Wat was jouw hoogtepunt dit jaar?

“Dat is dan toch wel dat ik weer voor de tweede keer zwanger mocht worden, een klein broertje voor Macey. En ook dat ik dit jaar mijn angststoornis overwon, daar ben ik héel erg trots op!”

Wat was jouw dieptepunt dit jaar?

“Dat ik door mijn angststoornis niet heb kunnen genieten in het begin van 2019, en dit jaar nog steeds geen leuke baan daardoor heb kunnen vinden naar mijn zin. Hopelijk in 2020 wel!”

Wat zijn je doelen voor volgend jaar?

“Een gezond kindje op de wereld zetten, en vooral te GENIETEN! En hopelijk vinden we in 2020 een nieuw huis, want dat staat nog zeker op de planning!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *