Follow Friday,  XMAS TAKEOVER

KIMBERLY | XMAS TAKEOVER

Hoe vier je kerst?

“Met mijn familie. Met kerst moet mijn man altijd werken dat is echt niet leuk. Dan hebben wij als gezin altijd ‘s morgens een kerstontbijt. Dan met mijn familie naar de Efteling. Eten, met elkaar cadeautjes openen maken voor de kleintjes en lootjes trekken doen wij altijd met elkaar. Een gedicht erbij. Herinneringen ophalen van heel het jaar. Soms een spelletje spelen.”

Hoe ziet je kerstboom eruit?

“Rood haha. Met lampjes en een rode slinger en nog wat andere hangers zoals een slee of wandje. Cadeautjes onder de boom.”

Heb je jaarlijkse ritueeltjes/tradities?

“Cadeautjes onder de boom – lootjes trekken- kerstontbijtje-efteling met de familie – eten met de familie. Het samen zijn, dat vinden wij het belangrijkste. Matching (foute) kerstpyjamas.”

Gelooft jouw kiddo in de kerstman?

“Niet echt nog, ik heb de oudste (Yentl) verteld dat de kerstman de broer is van Sinterklaas. Ze vindt het maar een raar verhaal.”

Wat is je favoriete kerstliedje?

“Ik ben gek op kerstmuziek. Ik zal eens een quilty pleasure vertellen. Soms luister ik in de zomer bijvoorbeeld ook kerstmuziek. Lekker die playlist opzetten. Met die oudere kerstliedjes heerlijk!”

Favoriete kerstfilm?

“Op Netflix staan nu weer heel veel (nieuwe) kerstfilms. En ook op RTL8 komen er regelmatig kerstfilms voorbij. Van die over de top te vrolijke gezellige kerstfilms. Ik hou daar echt van deze tijd. Lekker op de bank in mijn onesie. Dus niet specifiek 1 favoriete film.”

Wat is je kerst outfit dit jaar?

“Een blouse met jasje voor de man ( maar hij werkt dus het is zijn werkoutfit). Jurkje voor de kids en mezelf. Toch iets feestelijks.”

Wat was jouw hoogtepunt dit jaar?

“De geboorte van onze dochter Loua Noé. Zij is op 20 juli geboren. Getekend voor mijn nieuwe baan bij MAMAPLAATS. Hele mooie samenwerkingen mogen doen.”

Wat was jouw dieptepunt dit jaar?

“Ik heb dit jaar niet echt een dieptepunt gehad als ik eerlijk ben. Het was een mooi jaar. Gelukkig!

Het enige minpunt is dat ik heel graag thuis wilde bevallen. Maar hals over kop toch naar het ziekenhuis moest gaan omdat Loua had gepoept in het vruchtwater.”

Wat zijn jouw doelen voor volgend jaar?

“In januari start ik op mijn nieuwe werk bij MAMAPLAATS. Super veel zin in! Dus me daar op focussen. Mijn uiterste best doen. En proberen wat meer te sparen in plaats van uitgeven hihi!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *