Follow Friday

ROBIN | @papainspe

“Hellooooo!! Hier is Papainspe op je beeldscherm. Vandaag mag ik het account van perfnotsoperf overnemen. Hoe leuk! Ik zal me eerst eens kort voorstellen. Ik ben Robin, woonachtig in het prachtige Groningen samen met mijn twee poezevrienden Pip en Mees. Ik werk in het ziekenhuis en ben 27 jaar oud. Op insta ben ik te vinden als @papainspe omdat ik graag vader wil worden. Dit is een droom die ik al heel lang heb. Dit is helaas wat lastig te realiseren omdat ik op mannen val en woonachtig ben in een land met veel regels. Ik ben bezig met een pleegzorgtraject waarin in aankomend jaar flinke stappen ga maken. Op deze manier hoop ik anderen te kunnen helpen. Gaan jullie mij volgen vandaag? Ik zou het super leuk vinden. Vragen mogen jullie mij stellen, waardoor ik misschien taboes over het homo vaderschap kan doorbreken. Kusjes!💋”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *