Sexy Sunday

Anoniem (24): “Voor mij was het spannend, ik was nog maar 13”

Msn

“Ik was 13 (nu 24) en hij was 16 (nu 27). We waren vrienden met elkaar op MSN. We zaten op dezelfde school. We hadden eerst het zelfde doel: gezellig kletsen op MSN, een paar keer afspreken, beetje zoenen en andere dingetjes uitproberen en dan is het wel weer tijd voor iets nieuws. We stuurden elkaar de hele dag sms’jes, we bleven maar beltegoed kopen. Toen we dat een tijdje deden vonden we het wel tijd om in het echt af te spreken.”

Ik was nog maar 13

“We spraken af bij het zwembad, daar kwam toch niemand. Hij woonde in een dorp en het was een uur fietsen, hij had ook een scooter maar gek genoeg kwam hij elke keer op de fiets! Later bleef dat hij dit deed omdat anders zijn haar door de war ging.
Van het een kwam het andere we zagen elkaar elke dag. We zijn in maart 2009 samen gekomen. Voor mij was het spannend, ik was nog maar 13. Maar het voelde wel gelijk heel erg goed. Na een tijdje daten wilde ik wel eerst aan de pil en dat vonden ook me ouders een goed plan. Voor mijn dates met hem heb ik wel verschillende scharrels gehad maar daarmee heb ik nooit het bed gedeeld. We sliepen nog niet bij elkaar want dit vonden mijn ouders nog een beetje te snel: “ons kleine meisje is nog maar 13 en heeft ineens verkering”- praktijken. Op een vrijdag ontmoete hij mijn ouders. Diezelfde avond gingen we samen uit, naar zo een teenageparty. We hebben van de hele avond niks meegekregen en hebben alleen maar staan zoenen achter een deur.”

Ik zag mezelf al op het nieuws meisje van 13 jaar zwanger

“We waren veel aan het uitproberen samen en probeerden eerst alle ‘andere’ dingen uit. Voor mijn vriend was het niet de eerste keer. Maar hij dramde nooit en zei: “Ik wacht op jou, wanneer jij het eraan toe bent.” Dit voelde voor mij heel fijn. We hebben hét heel veel “geprobeerd” maar altijd precies voordat ik weer werd opgehaald. Dit deed ik altijd een beetje expres, om half 10 kwam mijn moeder me altijd ophalen en dan zei ik: “O, volgens mij is mijn moeder er al! AH shit, weer niet”. Dit omdat ik pas net aan de pil was en ik bang was dat de pil nog niet optimaal zou werken. Ik zag me zelf al op het nieuws: “meisje van 13 jaar zwanger.”

Ik schaamde me rot

“Het was augustus 2009. We sliepen voor het eerst bij elkaar, we hadden een feest gehad en samen veel red bull en drank gedronken dus slapen? Ho maar. Dit was hét moment dat het gebeurde. Ik vergeet het nooit meer, er lag een wit laken op bed.. Nou die was na onze vrij partij niet meer wit. Ik kon wel huilen en schaamde me rot. “Hoe moesten we dit nou in de was gaan doen? Wat zullen m’n schoonouders wel niet denken?” Uiteindelijk is alles gelukt en hebben ze niks gemerkt! Ik heb van de eerste keer kunnen genieten maar vond het ook reuze spannend.

Nu 10 jaar later draag ik zijn achternaam en hebben we 2 mooie dochters van 2 jaar en 9 maanden. Ik heb wel is de vraag gehad of ik ook andere mannen heb gemist? Of het studentenleven? Nee, totaal niet. Ik heb een super fijne jeugd gehad samen met mijn man. We hebben veel leuke dingen gedaan. Ik ben er dankbaar voor dat hij mijn enige bedpartner is.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *