Follow Friday

LINDA | @huisje.vol.testosteron

Vandaag volgen we Linda (30)! Een werkende mama van vier stoere knullen en wonende in Sneek. Ze woont hier met manlief Peter (36), Jesse (7), Noud (4), en twins Ties & Stef (1,5). Linda werkt 24 uur per week als doktersassistente op de poli gynaecologie. Zij heeft haar werk echt nodig om een leuke moeder en vrouw te kunnen zijn. Als de kids overdag slapen vindt Linda dat ze even echt vrij is en zit ze TE veel op insta (het is zo gezellig). Als de kids ‘s avonds slapen vindt ze het heerlijk om op de bank te hangen met Netflix op de buis. Oja, en het liefst een zak chips erbij.

Foto: Voorbeeldigfotografie

Wist je dat:

  • Linda al meer dan twee jaar geen sportschool van binnen heeft gezien.
  • Linda tot 2 jaar geleden geen koffie lustte maar sinds de komst van Ties & Stef kan ze er niet meer zonder.
  • Als Linda boos is gaat ze huilen.

Instagram

Linda haar account bestaat sinds 2013 (toen met haar eigen naam) maar sinds vorig jaar is ze actiever gaan posten en sinds de laatste maanden is het een verslaving, Hihi! Vooral de nieuwe contacten, het meekijken in andermans leven vindt Linda leuk. En de erkenning van andere mamma’s! Wat ze jammer vindt is dat er toch een soort van bureaucratie heerst. Ben je die moeder met een prachtig verhaal dat je graag met de wereld wil delen om iets onder de aandacht te brengen of waarmee je mensen wil inspireren dan heb je minimaal duizenden volgers nodig. Daarom vindt Linda Perf not so Perf zo leuk! (zo lief!!)

“Mijn leven is druk en chaotisch maar op mijn manier overzichtelijk. Ik vind veel te veel dingen leuk en doe ze het liefst allemaal tegelijk. Iets met teveel hooi en te weinig vork.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *