Sexy Sunday

“Ik ben nog samen met mijn eerste bedpartner!”

Ik ben nog samen met mijn eerste bedpartner!

Voordat je denkt dat ik een zwaargelovig iemand ben, die op haar 18e getrouwd is, let me stop you right there!

Niks van dat alles. Ik ben niet preuts, ben niet gelovig, maar ben simpelweg op mijn  16e de beste man van de wereld tegen gekomen. We zijn rasechte High School Sweethearts. Hij zat bij mijn zus in de klas, ik zette mijn zinnen op hem en de ‘rest is geschiedenis’ zoals ze dat zeggen.

Goed, we kregen dus verkering op mijn 16e, hij was 19. We werden smoorverliefd en bleven dat ook. Het knalde van alle kanten. Wat konden wij ruzie maken zeg. Echte dramaqueens. Maar hé, dat houdt het wel spannend!

Nadat hij zijn diploma haalde en in Utrecht ging studeren en wonen, moest ik nog 2 jaar op de middelbare school blijven. We waren allebei erg jaloers (en ik rete onzeker), dus je kan je wel voorstellen dat die 2 jaar niet altijd een feest waren. Maar we bleven bij elkaar. 

Toen ging ik studeren, expres niet in dezelfde stad, want ik wilde ook op mezelf wonen én ik wilde natuurlijk naar de mooiste stad van Nederland, Rotterdam. Dus ik daarheen, op kamers en party all night long. Ik woonde daar met al mijn vriendinnen en kreeg aandacht van alle kanten. Dan ga je wel even nadenken. Ik was toen 19 jaar en dus al 3 jaar samen, maar mijn vriend zat ver weg. Dan is het best lastig om zeker te blijven van je relatie. Ook kreeg ik af en toe het gevoel dat ik iets miste, dat ik me te snel had vastgelegd. We hebben daar veel gesprekken over gehad en elk gesprek mondde uit in hetzelfde: we houden te veel van elkaar, dus we blijven ervoor gaan. Dus we bleven bij elkaar. 

Nadat we afstudeerden (allebei tegelijk, ook al was hij 2 jaar eerder begonnen, slome), gingen we samenwonen in Rotterdam. En dat was zo’n toptijd! We hadden het altijd al leuk samen, maar toen werd het alleen maar leuker! Dat vervelende ‘ik mis iets’ gevoel verdween steeds verder naar de achtergrond. En toen vroeg hij me ten huwelijk en gingen we dus trouwen. We verhuisden naar Brabant en kregen 2 kinderen. Ze zijn nu 2 en 4, ik ben 33 en we zijn al meer dan de helft van mijn leven samen. En ja, hij is de enige met wie ik ooit seks heb gehad and i’m totally fine with that. Ik was een domme koe geweest als ik deze man had laten gaan. 

We hebben het nog steeds super leuk samen, zijn echt oprecht heel gelukkig getrouwd. Tegenwoordig gaat het tussen de lakens wel meer om kwaliteit dan kwantiteit, want hé, 2 kleine kinderen, maar dat is oké. Want het klikt nog steeds op alle fronten tussen ons. Dus heel misschien heb ik wel wat gemist, maar als ik toen, op mijn 19e, een andere keuze had gemaakt, had ik dit leven niet gehad. En dat had ik voor geen goud willen missen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *