Follow Friday

ESTHER | @dezusjesvan

Vandaag volgen we Esther! 23 jaar en sinds 4 jaar wonend in Nieuwegein, daarvoor woonde ze in Meppel. Op haar 18e is ze verhuisd omdat ze héél graag naar haar familie wilde gaan. Esther haar gezin bestaat uit haar vriend Vincent, dochter Edinn van 2 en dochter Lizzy van 7 maandjes. Edinn heeft een andere vader dan Lizzy! Esther werkt 2 dagen per week bij Vincent in de zaak. Hij heeft een kaaswinkel en zij verzorgt daar vanuit de catering. 

In haar vrije tijd bakt Esther heel veel! Sinds kort is ze, naast haar werk bij Vincent, een eigen taarten bedrijfje begonnen. Ze hoopt echt dat dat leuk gaat lopen, want dat doet ze heel graag!

Wist je dat:

  • Esther op haar 20e zwanger raakte van een 3-weekstand 🤪 net voor haar 21e verjaardag werd ze moeder van Edinn en nadat ze 3 maanden oud was leerde ze Vincent kennen. Toen ze een half jaar samen waren besloten ze al voor een tweede kindje te gaan, en nu is Lizzy ook bij ons!
  • Esther echt iemand is die niks afmaakt. Ze begint aan honderd duizend projecten en dat doet ze half. Komt misschien omdat ze zó veel dingen echt leuk vindt om te doen!
  • Esther welgeteld acht allergieën heeft, wat er voor zorgt dat ze zo’n 60% van de tijd ziek is. Lekker handig, met 2 kinderen.. 🙈

Instagram

Esther zit nu een jaartje op Instagram (met dit account). Ze begon dit account als werk-account omdat ze een eigen bedrijfje begon in het verzorgen van babyshowers. Ze heeft zich ingeschreven bij KVK en dat is het ook wel geweest 🙈 Verder dan de KVK en de Instagram pagina heeft ze er niet zo veel mee gedaan. Ze merkte dat ze het delen van persoonlijke verhalen veel leuker vond, dus doopte ze het om tot een persoonlijk account! (Met het bedrijfje is ze gestopt.)

Esther vindt het leuke aan Instagram dat je nieuwe mensen leert kennen, je verhaal kan delen en lotgenoten kan vinden. Het verbindt. 
Minder aan Instagram vindt ze de moedermaffia. Iedereen doet maar wat, wil het beste doen voor zijn/haar kindje maar niet iedereen doet dat op dezelfde manier. Accepteer dat er ook andere meningen/manieren zijn en alles gaat een stukje leuker!

Verder probeert Esther via haar Instagram mensen mee te nemen in het leven van een jonge moeder én van een moeder met co-ouderschap. Via mijn story’s probeert ze zo open mogelijk te zijn, want kinderen zijn soms gewoon echt kleine duivels. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *