Sexy Sunday

Maaike (25): “Ik liet onze pleegzonen hem controleren”

“We hadden 7 jaar een relatie toen hij na een avond stappen thuis kwam en vertelde dat hij wat stoms had gedaan; hij had teveel gedronken en iemand een kus gegeven op haar wang. Ik dacht, oké als dat alles is en als hij het niet weer doet is het goed. Helaas nadat ik bevallen was van onze dochter kwam ik er via zijn beste vriend achter dat hij iemand had gezoend in de kroeg, maar ik geloofde het niet. 

Toen onze dochter 2 maanden oud was ging zijn telefoon over, omdat hij buiten aan het roken was nam ik op. Het was een meisje die mij vertelde dat hij zijn portemonnee was vergeten bij haar thuis. Ik vroeg haar wat zij van hem was en wat ze hebben gedaan. Ze vertelde mij dat ze elkaar ontmoet hadden in de kroeg en dat hij met haar mee naar huis was gegaan. Ze hebben toen sex gehad. Toen hij weer binnen kwam vroeg ik of het klopte en hij zei: “Ja het klopt en ik heb er super veel spijt van, ik was dronken.” Ik heb hem toen de deur uit gezet, ik wilde niet met hem praten en hem voorlopig even niet zien. Hij heeft zijn kleren gepakt en naar zijn zus gegaan.

Na een maandje alleen contact over de kinderen gehad te hebben ben ik op een middag naar zijn zus gereden om te praten met hem. We hebben uren lang gepraat over wat er gebeurd was en ik besloot te proberen om hem te vergeven, maar dat ging niet zo makkelijk. Hij liet me inzien dat hij super veel van me hield door voor me te koken bloemen te kopen en cadeautjes. Na 3 maanden voelde ik dat ik toch super veel van hem hield en niet zonder hem kon en besloot hem weer terug in huis te nemen.

Ik heb erg getwijfeld of ik het wel kon. De impact die het had op onze relatie was dat ik hem eerst niet meer durfde te vertrouwen als hij alleen weg ging. Ik ging zelfs een beetje te ver en liet onze pleegzonen hem controleren. Dat heb ik 2 keer gedaan en daarna zag ik in dat het onzin was. Ik vertrouw hem nu weer volledig. Hij heeft me zelfs een aanzoek gedaan en we zijn nu ongeveer een jaar geleden getrouwd. We wonen nu in ons zelf gebouwde huisje en zijn super gelukkig.

Er zijn natuurlijk wel dingen veranderd, hij gaat nog wel op stap maar drinkt niet meer dan 2 drankjes. Hij leert nu onze pleegkinderen om voorzichtig te zijn met hun vriendinnen want een goede lieve vrouw is moeilijk te vinden, zegt hij dan altijd! Én hij verrast me elke maand weer met een bloementje, cadeautje of iets anders. 

Inmiddels zijn we nu 12 jaar bij elkaar waarvan 1 jaar getrouwd. Samen hebben we 3 prachtige kindjes en 3 pleegzoons!

Mijn advies voor een goede relatie/huwelijk: blijf praten met elkaar, wees eerlijk en ga niet liegen als je toch iets verkeerd gedaan hebt.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *