Follow Friday

BARBARA | @barbara_amber_indy

Vandaag neemt Barbara onze IG de hele dag over!! Barbara is 33 jaar, getrouwd met Robert (35) en ze hebben 2 meiden: Amber van 4 en Indy van 2! Ze wonen in Breda.

Foto: @samen_fijn

Barbara is begonnen als logopedist, maar na 7 jaar wilde ze wat anders. Nu werkt ze als recruiter, 3 dagen per week. Daarnaast maakt ze boeken. Ze heeft er eentje gemaakt over stoppen met duimen, in 2016. Die is naar het Engels vertaald. Én nu net een nieuwe over een dinosaurus. Die heeft ze eigenlijk voor haar jongste dochter gemaakt, maar hij was toch best wel leuk geworden! 

In haar vrije tijd houdt ze van sporten. Correctie: dat is niet waar. Ze houdt er niet van, ze doet het puur om op gewicht te blijven. Waar ze namelijk wél heel erg van houdt is lekker eten! Daarnaast houdt ze van pretparken, vakanties, shoppen voor haar meiden, met ze knutselen, spelletjes spelen en netflixen. 

Instagram

Barbara zit al langer op Instagram, maar sinds 2 jaar wat actiever. Ze vindt het een leuke plek omdat ze er veel nieuwe contacten en inspiratie door krijgt. Wat ze minder vindt is dat het zo verslavend is!

Wist je dat:

  • Barbara al sinds haar 11e vegetariër is. Mensen vragen vaak of haar kinderen dan wel vlees eten. Ja dat doen ze. Ze zegt nu dat ze allergisch is voor vlees en het daarom niet eet. Als ze oud genoeg zijn gaat ze hen de echte reden vertellen, zodat ze dan zelf kunnen beslissen wat zij willen doen. Nu zou het ze alleen maar beïnvloeden.
  • Barbara gek op schoenen is. Vroeger droeg ze vooral hakken maar sinds ze moeder is wat minder omdat ze dan niet zo hard achter de kids aan kan rennen. Toch is een paar Louboutins nog steeds 1 van haar dromen!
  • Barbara haar lievelingsland is Amerika. Robert en zij zijn er nu 3 x geweest en zijn aan het sparen om volgend jaar met de meiden te gaan. Als ze er kon gaan wonen, zou ze het zo doen!

Oh ja en nog een ander weetje, ik ben echt rete onzeker over alles! Mensen denken altijd van niet, maar het is echt ernstig. Maar sinds mijn meiden er zijn ben ik wel wat zekerder geworden. Aangezien ik hen zo mooi, leuk en geweldig vind en ze toch echt uit mij gekomen zijn, moet ik zelf toch ook wel oké zijn. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *